Beeld © Getty Images

Om deze 6 redenen mag je Temptation Island USA niet missen

01 februari 2019 14:02

Tel jij de dagen af tot 14 februari? Dan heeft Videoland voor ons alvast een appeltje voor de dorst. Bij de streamingdienst kun je namelijk nu al de eerste afleveringen van de Amerikaanse versie van Temptation Island bekijken. En die mag je absoluut niet missen om de volgende redenen...

1. De verleiders

Omdat in Amerika altijd alles 'bigger and better' moet, heeft de productie er flink wat vuur opgegooid. In Nederland moeten we het doen met acht mannelijke en acht vrouwelijke verleiders. Voor de Amerikaanse versie halen 24(!) gewillige singles alles uit de kast om het de koppels extra moeilijk te maken. Zodra ze voorgesteld zijn komen de heren dan ook meteen in actie. De meiden worden letterlijk bij hun eigen mannen vandaan getrokken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OPGELET: Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2019

2. Knappe koppels

Maar niet alleen de singles zien er appetijtelijk uit, ook de koppels zijn meer dan fit. Het eerste stel dat de uitdaging aangaat is Nicole en Karl. Nicole hoopt door het programma er achter te komen of hun leeftijdsverschil van zes jaar in de toekomst voor problemen gaat zorgen. Karl maakt zich vooral zorgen of zijn vriendin in de villa geen kriebels krijgt voor een ander, want juicy detail: Nicole heeft haar vorige vriendje gedumpt voor Karl...

Evan en Kachi zijn al zes jaar samen. De tortelduifjes zijn elkaars soulmates en Kachi wil dolgraag hun liefde bezegelen met een huwelijk. Alleen is Evan daar nog niet zo zeker van. De relatietest dient dan ook als ultimatum. Net als bij Tim en Deborah vorig jaar bij ons. En we weten allemaal nog hoe dat afliep...

John en Kady zijn smoorverliefd op elkaar. Het enige waar Kady mee zit is dat haar lief geen 'echte man' is. Voor haar is Temptation Island dan ook de alles beslissende factor. Of ze gaan samen verder óf ze gaan voorgoed uit elkaar.

Rosanna move over! Er is een nieuwe dramaqueen in town en haar naam is Shari. Al tijdens het eerste kampvuur is Shari compleet in tranen omdat haar Javen 'de grens is overgegaan'. De jongen heeft alleen niets gedaan, maar volgens zijn vriendin zit hij zwaar in de puree.

Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Nieuwe beelden Temptation Island: De verleidsters zijn er klaar voor

3. Drama

Aan drama geen gebrek bij het Amerikaanse seizoen. En niet alleen de stellen, ook de verleidsters vliegen elkaar maar al te graag in de haren. Zo gaan besties Katheryn en Morgan hard tegen hard als Katheryn beweert dat Morgan een crush heeft op Evan. Drama om niets, maar heerlijke televisie. Some things never change.

4. Presentator

Aan Mark L. Walberg de eervolle taak om de koppels de juiste weg te wijzen. Zelf is hij al 32 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw en weet dus precies wat liefde is. Hij zoekt dan ook geen sensatie, maar begeleidt de tortelduifjes in de liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Vragenlijst Temptation Island uitgelekt

5. Blokkeren 

In de Amerikaanse versie zit een bijzonder element. Aan het begin van het seizoen krijgen de koppels namelijk allemaal de kans om voor hun partner een single te blokkeren. Zo kan deze persoon niet meer gekozen worden om op date te gaan. Slechts één koppel besluit gebruik te maken van de ketting: John en Kady.

6. Kampvuur

Ook het kampvuurmoment gaat nét even anders dan we gewend zijn. De dames en heren krijgen de optie om hun fragment met de groep te delen, of het alleen te kijken. Dat gaat natuurlijk nog veel meer drama opleveren!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn dit de koppels van Temptation Island 2019?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!