Temptation Island USA Beeld © Getty Images

Om deze 6 redenen mag je Temptation Island USA niet missen

4 maart 2021 09:56

'Temptation Island: Love or Leave' mag dan misschien afgelopen zijn, Videoland pakt lekker door. Bij de streamingdienst kun je namelijk vanaf vandaag elke week genieten van de Amerikaanse variant. En die mag je absoluut niet missen om de volgende redenen.

1. De verleiders

Omdat in Amerika altijd alles 'bigger and better' moet, heeft de productie flink uitgepakt. Voor de Amerikaanse versie van Temptation Island halen maar liefst 24 (!) gewillige singles alles uit de kast om het de koppels extra moeilijk te maken. En eerdere seizoenen hebben wel bewezen dat de concurrentie moordend kan zijn...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin en Eva van Temptation: 'Er is wel heel veel geknipt en geplakt'

2. Knappe koppels

Chelsea en Thomas

Niet alleen de singles zien er appetijtelijk uit, ook de koppels zijn meer dan fit. Het eerste stel dat de uitdaging aangaat is de 29-jarige Chelsea en Thomas van 37. Het koppel uit West-Hollywood is amper één jaar samen, maar heeft nu al zo hun twijfels. Hij veroverde haar door in haar DM te sliden en diezelfde flirterige trekjes speelt hun relatie nu parten. Als Thomas de flirt uithangt, wordt Chelsea jaloers. Dat hij moeite heeft met zichzelf binden aan een vrouw helpt ook niet mee. Hun deelname aan Temptation Island USA moet uitwijzen of ze wel voor elkaar bestemd zijn. 

Chelsea en Thomas Temptation Island USA

Erica en Kendal

Na een relatie van tweeënhalf jaar is Erica (24) uit Los Angeles ervan overtuigd dat Kendal (26) de ware voor haar is. Tegelijkertijd twijfelt Kendal of Erica wel in zijn toekomstplaatje past. Ze hoopt vurig dat haar deelname aan Temptation Island USA hen dichterbij elkaar brengt, zodat Kendal eindelijk die felbegeerde ring om haar linkerhand kan schuiven. 

Erica en Kendal Temptation Island USA

Erin en Corey

Dit koppel uit San Diego is anderhalf jaar samen. Hoewel ze sterk zijn begonnen, zijn de eerste relatiescheuren inmiddels zichtbaar. De 24-jarige Erin is gewend om te daten met atleten en heeft de neiging om Corey van 25 met haar exen te vergelijken. Hij is dat als vanzelfsprekend spuugzat. Tijdens de opnames wil hij zijn best doen om te laten zien dat hij heus wel goed genoeg is voor haar. 

Erin en Corey Temptation Island USA

Kristen en Julian

Kristen en Julian uit Sewell, New Jersey zijn elkaars jeugdliefdes. Hoewel ze alle twee pas 26 zijn, zijn ze al elf jaar samen. Toch weerhoudt iets hen ervan om de volgende stap in hun relatie te zetten. Dat Julian twee keer een scheve schaats reed heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. Door hun deelname willen ze erachter komen of Kristen het verleden kan loslaten en of ze voor elkaar bestemd zijn.

Kristen en Julian Temptation Island USA
Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Nieuwe beelden Temptation Island: De verleidsters zijn er klaar voor

3. Drama

Aan drama geen gebrek. Niet alleen tussen de stellen; ook de verleidsters vliegen elkaar maar al te graag in de haren. Zo gingen in een eerder seizoen besties Katheryn en Morgan hard tegen hard toen Katheryn beweerde dat Morgan een crush had op Evan. Drama om niets, maar heerlijke televisie. Ook tijdens het tweede seizoen ging het volledig mis toen Ashley al na één dag het bed deelde met KB. Ook dit seizoen lijken de tranen weer rijkelijk te vloeien. Some things never change.

4. Presentator

Aan Mark L. Walberg de eervolle taak om de koppels de juiste weg te wijzen. Zelf is hij al meer dan 30 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw en weet dus precies wat liefde is. Hij zoekt dan ook geen sensatie, maar begeleidt de tortelduifjes in de liefde.

Mark L. Walberg Temptation Island USA
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Vragenlijst Temptation Island uitgelekt

5. Blokkeren 

De Amerikaanse versie van de ultieme relatietest introduceerde tijdens het eerste seizoen een nieuw element. Aan het begin van het seizoen krijgen de koppels namelijk allemaal de kans om voor hun partner een single te blokkeren. Zo kan deze persoon niet meer gekozen worden om op date te gaan. 

6. Kampvuur

Ook het kampvuurmoment gaat nét even anders dan we gewend zijn. De dames en heren krijgen de optie om hun fragment met de groep te delen, of het alleen te kijken. Dat gaat natuurlijk nog veel meer drama opleveren!

Temptation Island USA
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn dit de koppels van Temptation Island 2019?

De eerste aflevering van Temptation Island USA is nu te zien bij Videoland. Het programma is ook in Nederland nog altijd een groot succes. In onderstaande video vertelt deelnemer uit het veelbesproken laatste seizoen Greg hoe het nu tussen hem en Karina gaat.

Love Therapy: hoe ging het na Temptation met Greg en Karina?

13:16

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!