Beeld © Instagram: @chantaljanzen.official

Chantal 'Selfie' Janzen twijfelt aan geaardheid

01 februari 2019 15:55

De Instagram-ruzie tussen Paul 'Invluuenza' de Leeuw en Chantal 'Selfie' Janzen heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Eerder vandaag kwam Invluuenza met het nieuws dat Selfie haar zou hebben aangesproken op haar eetgedrag en het feit dat een vegetariër geen vlees eet, dus moest ze keihard terugslaan. Zo noemt ze Selfie onder andere een stoofpot. Dit is in het verkeerde keelgat geschoten van Selfie en die vertelt nu in een nieuw filmpje openhartig over haar seksuele geaardheid.

"Leven en laten leven"

Bij het filmpje schrijft Selfie, die eigenlijk Shelly heet maar graag selfies maakt en daarom zichzelf zo noemt, onder meer: "Je moet zelf weten om vlees te eten maar niet zeggen dan dat je vegetarisch bent. En stoofpot is niet oké om te zeggen. Je kunt gewoon vragen of ik op iemand ben of niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul 'Invluuenza' de Leeuw en Chantal 'Selfie' Janzen kibbelen verder

In het filmpje zegt Selfie ook: "Ik zou zeggen leven en laten leven. Ik weet nog niet of ik op jongens of meisjes val, dat heet dan... dat je het niet weet en dat is ook oké" 

De twee influencers liggen al langere tijd met elkaar in de clinch en vechten dit uit via Instagram. Het zal dan ook een kwestie van tijd zijn dat Invluuenza reageert op dit filmpje van Selfie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!