Beeld © ANP

Meghan Markel onder vuur op Twitter

03 februari 2019 09:59

Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry, heeft het op social media zwaar te verduren. Hoe vriendelijk ze ook glimlacht en geïnteresseerd is in de goede doelen die ze bezoekt, een groep trollen maakt haar genadeloos af onder hashtags als #Megxit.

"Op sommige dagen lijkt ze witter en op andere dagen zwarter"

De Amerikaanse actrice wordt uitgemaakt voor heks, zwarte weduwe of hoer. Haar zwangere buik zou nep zijn. ''Op sommige dagen lijkt ze witter en op andere dagen zwarter. Moet beslissen welk ras ze wil zijn als ze wakker wordt'', is een van de racistische commentaren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wanneer Meghan Markle is uitgerekend

De venijnige commentatoren betwijfelen of ze echt gestudeerd heeft (ze is afgestudeerd in internationale betrekkingen en theaterwetenschap) en of het pakje Smint dat op een foto in haar auto te zien was betekent dat ze betaald wordt voor product placement. Anderen verwijzen ronduit naar onthoofdingen van vroegere Engelse royals.

Kensington Palace maakte deze week bekend dat er overuren gemaakt worden om al het venijn van de social media te behandelen. Sommige mensen worden geblokkeerd, anderen aangegeven bij de politie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruiloft Meghan Markle ‘familie-uitje’ voor cast Suits

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!