Beeld © Instagram @pauldeleeuw

Paul 'Invluuenza' de Leeuw zenuwachtig voor eerste snuffelstage

25 februari 2019 18:09

Invluuenza deed laatst al een oproepje voor een snuffelstage en inmiddels heeft ze er eentje gevonden. De Instagram influencer is vandaag voor het eerst naar haar nieuwe werkplek geweest.

Paul 'Invluuenza' de Leeuw gaat bij een tv-programma een snuffelstage doen. "Ik ben heel nerveus", vertelt ze op haar social media-kanaal. "Hartje hartje voor iedereen die ook gaat snuffelstageren." Invluuenza's moeder had nog een paar tips voor haar dochter. "Je moet nooit ontslagen met ijs komen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul 'Invluuenza' de Leeuw en Chantal 'Selfie' Janzen kibbelen verder

Maar Invluuenza heeft ook wat wijze woorden voor haar volgers die binnenkort ook hun eerste stagedag hebben. "Als ik nerveus ben, zwelt alles op en krijg ik van die grote pukkels. Dus wat je moet doen, is even rustig blijven. Geen chocola eten. Niet aan jezelf friemelen. Even je lieveheersbeestje je lieveheersbeestje laten, daar word je nerveus van."

Het ging alleen niet zo op de eerste dag. "Ik heb me verslapen", zegt Invluuenza. "Ik had vannacht een paniekaanval. Ik werd helemaal nerveus en zo." De influencer had nog zo haar best gedaan, maar het is niet gelukt. "Ik heb het nu al verpest." 

De vraag is nu of Chantal 'Selfy' Janzen een reactie zal geven op de misstap van haar mede-influencer. De twee hebben al maanden mot op Instagram. Elke keer als één van de twee een filmpje plaatst, haalt de ander keihard uit over wat diegene heeft gezegd. Inlvuuenza en Selfy omschrijven zichzelf als BFF's to hate.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!