Beeld © ABC

Once Upon a Time komt naar Videoland

27 februari 2019 14:30

Fans van Once Upon a Time die een Videoland-abonnement hebben konden al een keer genieten van de magische sprookjeswereld. Maar binnenkort verschijnen álle zeven seizoenen bij Videoland. En dat is goed nieuws!

Videoland bracht het nieuws vandaag tijdens hun Q&A, die ze elke woensdag traditiegetrouw houden via Instagram. De fans wilden al langer weten wanneer de ABC-serie weer te zien zal zijn bij Videoland, en vandaag is hun lucky day! Op de vraag wanneer Once Upon a Time terugkeert reageert de streamingdienst: "In september zullen alle seizoen weer bij ons te zien zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

SamSam binnenkort te zien bij Videoland

Once Upon A Time gaat over het vervloekte stadje Storybrooke waarin sprookjesfiguren gevangen zitten. Wie zij werkelijk zijn, weten ze niet. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming. Zij is namelijk de uitverkorene om de vloek te verbreken.

De serie kwam in oktober 2011 voor het eerst op televisie en werd in Nederland uitgezonden door Net5. In 2017 kregen de makers een flinke tegenvaller te verwerken toen hoofdrolspelers Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin en Josh Dallas allemaal niet verder wilden voor het zevende seizoen. Het laatste seizoen wordt door de makers dan ook gezien als een 'soft reboot'. Zo speelt het zevende seizoen zich zo'n tien a vijftien jaar later af en staat ook het verhaal grotendeels los van de eerdere seizoenen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Seizoen 15 van Grey's Anatomy onderweg naar Videoland

Nog niet begonnen aan Once Upon a Time? Dan hebben we hier de trailer van seizoen een.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!