Beeld © Instagram: @K2im

Kim Feenstra wil alles uit het leven halen

07 maart 2019 22:08

Kim Feenstra heeft op haar Instagram een inspirerend verhaal gedeeld. Ze is zich ervan bewust dat het leven steeds sneller gaat en wil meer rust vinden.

Zo schrijft het model: “We leven te snel. We haasten ons kapot om er wat van te maken. We staan pas weer even stil als ons iets overkomt. Helaas staan we vaker stil bij een negatieve gebeurtenis dan wanneer er iets positiefs gebeurd.”

View this post on Instagram

We leven te snel. We haasten ons kapot om er wat van te maken. We staan pas weer even stil als ons iets overkomt. Helaas staan we vaker stil bij een negatieve gebeurtenis dan wanneer er iets positiefs gebeurd. Om mij heen worden de laatste tijd steeds meer mensen ziek, of komen te overlijden. Dan zie ik al mijn familieleden, vrienden, collegas, kennissen, ff stil staan bij het feit dat het leven niet voor altijd is. En dan gaan we allemaal weer nadenken en willen we meer en meer uit het leven halen en tikt de tijd ineens. En we willen geen tijd verliezen want oh stel je voor...We worden opgejaagd door werk en de media en we kijken gauw naar een ander. We staan te weinig stil bij ons eigen leven. Zo gaan we voorbij aan veel mooie momenten. Niemand heeft ons morgen beloofd, dus daarom willen we ook alles uit het leven halen. En we willen ook geen spijt krijgen van de dingen die we niet hebben gedaan. I get it. Maar laten we dan ook wat vaker genieten van wat we uit het leven halen. Waar doen we het anders eigenlijk voor? Stel jezelf de vragen: Geniet je genoeg? Wat is voor jou belangrijk in het leven? Gezondheid, liefde, familie en vriendschap zullen de meeste zeggen. Maar doe je ook genoeg voor je gezondheid? Geniet je van de liefde? Ben je vaak genoeg met je familie? Hoe vaak zie je of bel je je vrienden? Wanneer is de laatste keer geweest dat je iets hebt gedaan puur voor jezelf? Zit je lekker in je vel? Het is zo jammer dat we gedwongen stil staan bij het leven als er iets kuts gebeurd. Terwijl we er vaker voor zouden moeten kiezen om stil te staan bij wanneer er iets moois gebeurd. Er gebeuren heel veel mooie kleine dingen om ons heen. Elke fucking dag. Dat zijn blessings. Wees niet te gehaast met leven. Dan zie je de mooie dingen niet meer. En voelt alles als vanzelfsprekend. En daar lieve mensen, daar gaan we de mist in. Cause nothing in this life is for granted. Dus haal alles uit het leven, but don't forget to breathe. Ook ik moet dit tegen mezelf zeggen. Breathe and take a damn seat. Vind de rust in het kleine en je zult tijd hebben voor het grote.

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel Beelen maakt kalender met Kim Feenstra

Kim merkt dit aan alles om haar heen. “Om mij heen worden de laatste tijd steeds meer mensen ziek, of komen te overlijden.” Als dat gebeurt merkt ze dat vrienden en familie ineens stil gaan staan bij het leven. Ze wil haar volgers dan ook meegeven “Wees niet te gehaast met leven. Dan zie je de mooie dingen niet meer. En voelt alles als vanzelfsprekend. (…) Breathe and take a damn seat. Vind de rust in het kleine en je zult tijd hebben voor het grote.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!