Beeld © ANP

Jan Smit vindt Rob Jetten 'radicaal'

12 maart 2019 13:16

Jan Smit heeft zich op Instagram boos gemaakt over politicus Rob Jetten. Aanleiding is een artikel in de Telegraaf waar de Volendamse zanger zich flink over opwindt.

"Ik zal er uiteraard wel geen verstand van hebben."

Op Instagram heeft Jan een lang verhaal geplaatst. “Beste Rob Jetten, Met bewondering volg ik je opmars in de politiek. Een generatiegenoot die de stoute schoenen aantrekt en de strijd aan durft te gaan met de veelal oudgedienden van de andere partijen”, aldus de Volendamse zanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit en Ali B slaan de muzikale handen ineen

Jan reageert op een artikel van de Telegraaf waarop groot een foto van Rob Jetten te zien is. Hierop staat de politicus lachend met zijn duim omhoog terwijl hij met een andere hand wijst naar een poster. Daar staat groot een kruis door de kolencentrale Hemweg met de tekst ‘We halen hem weg’ erop. “Alleen de wijze waarop jij en je partijgenoten daarop willen anticiperen is vooralsnog wat radicaal! Dat er daardoor alleen dáár al heel veel banen verloren gaan, moeten we vooralsnog maar even op de koop toe nemen... Is het nou zo raar als ons land gewoon naar rato de klimaatmaatregelen toepast?”, vervolgt Jan.

Jan eindigt zijn verhaal met: “Ik zal er uiteraard wel geen verstand van hebben, maar -los van het klimaat- maak ik me daar een beetje zorgen over voor onze (klein) kinderen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is The voice-Dennis het verloren broertje van D66's Rob Jetten?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!