Beeld © Videoland

Finale Temptation Island USA neemt bizarre wending

27 maart 2019 21:40

In de grote finale van Temptation Island krijgen de koppels eindelijk de kans om elkaar face to face de waarheid te vertellen. En dat loopt niet voor iedereen goed af...

"Ik zie mezelf gewoon niet kinderen met jou krijgen"

De 30-jarige Kady lijkt haar partner John tijdens Temptation Island al snel te vergeten. De blondine bevindt zichzelf regelmatig in de armen van de gespierde Johnny, die volgens haar een betere vader en sterkere man is dan haar huidige liefje. 

In de andere villa blijft John lange tijd trouw aan zijn vriendin. Maar als hij tijdens het eerste kampvuur beelden te zien krijgt van Kady en Johnny in bed stelt hij zich open voor nieuwe connecties. De spanning tussen de twee is dan ook om te snijden en Kady weet niet waar ze moet kijken als ze tijdens de grande finale oog in oog staat met John.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Om deze 6 redenen mag je Temptation Island USA niet missen

Tijdens het laatste kampvuur krijgen de stellen de kans hun ervaringen met elkaar te delen en te vertellen wat ze over zichzelf hebben geleerd en hoe ze zich voelen. Eerst mag de een praten zonder onderbrekingen, terwijl de ander luistert. Dan is het de beurt aan de ander. Kady is al eerste aan de beurt. Ze geeft aan nog altijd een zwakke plek te hebben voor John en dat ze hem ontzettend gemist heeft. En hoewel ze als een sterk koppel het avontuur zijn aangegaan, heeft ze de tijd genomen na te denken over de toekomst.

"Ik ben tot het besef gekomen dat je een geweldige man bent”, vertelt ze aan hem. "Ik probeerde je altijd te veranderen, maar je bent perfect zoals je bent.” Woorden die John maar al te graag wil horen. Ze gaat verder: "Onze levens zijn met elkaar vervlochten en we hebben en goed leven samen, maar deze ervaring is een noodzakelijk kwaad geweest. Het is goed geweest en ik heb er geen spijt van. En ik denk dat alles een reden heeft."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Goed nieuws: Temptation Island USA komt terug voor tweede seizoen

Even doet Kady vermoeden dat ze nog altijd met hem verder wil. Ook John heeft eerder aangegeven dat hij hun relatie nog niet opgegeven heeft. Dat laat hij ook weten aan Kady. Al heeft hij het de afgelopen weken wel zwaar gehad, vooral met de intieme beelden van haar en Johnny. "Ik vond het gênant om dat te zien", vertelt hij eerlijk. "Dit is duidelijk een enorme stap terug." Toch houdt hij nog altijd van haar.

Maar dan maakt Kady een opmerking die hem niet in de koude kleren gaat zitten. “Ik vind je een geweldige man. Je bent zo lief en aardig en zo grappig, maar ik zie mezelf gewoon niet kinderen met jou krijgen. Ik zoek gewoon een ander soort man voor mijn gezin." Auch!

Of de twee elkaar écht hebben afgeschreven wordt pas duidelijk in de volgende aflevering. Helaas! Het laatste deel van het bloedstollende kampvuur zien we volgende week woensdag bij Videoland. Dan weten we ook hoe het afloopt met Kaci en Evan en Shari en Javen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!