Beeld © Instagram @annanooshin

Anna Nooshin lanceert kinderkanaal op YouTube

03 april 2019 18:57

Anna Nooshin is één van de meest succesvolle influencers van Nederland. Na een boek en een eigen merk komt ze nu met Nooshies, speciaal voor haar jongste fans. Vriendin Famke Louise helpt haar een handje.

"Echt heel erg leuk"

"Het wordt echt een speelparadijs met DIY-videos, zingen, dansen, muziek maken, kleden, make-up tutorials. Echt heel erg leuk", laat Anna weten aan RTL Boulevard. In het voorproefje is al te zien dat er een heel spectrum aan beroemdheden langskomen, zoals Bizzey. Ook laat de brunette weten dat de inspiratie voor het kanaal komt van het dochtertje van haar vriend Nassim. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Nooshin neemt emotioneel afscheid van vader

"Ik ben zo erg door haar gaan zien wat voor wereld het is. En het is ook te gek dat zij een kleine rol heeft op het kanaal", vertelt ze over de samenwerking met stiefdochtertje Noë. In de aankondigingsvideo van het kanaal laat de influencer weten dat er nog heel veel aankomt en dat het format ook uitgebreid zal worden. 

De eerste gast is Famke Louise, waarbij Noë haar allerlei vragen stelt. "Vind je het leuk dat Ronnie een kindje heeft?", vraagt de kleine dame. "Ja, natuurlijk", reageert de Op Me Monnie-zangeres. Het is duidelijk dat Noë gemaakt is voor de camera. Wanneer het onderwerp zingen onder de douche wordt aangesneden, geeft ze zomaar een optreden weg. 

De eerste aflevering staat sinds vanmiddag online. Eens in de zoveel tijd komt er een nieuwe video online, dus houd het kanaal in de gaten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!