Beeld © Getty Images

Wauw! Evan en Morgan uit Temptation USA zijn verloofd

05 april 2019 17:04

Nu de Amerikaanse versie van Temptation Island finito is, wordt het tijd om de balans op te maken. Wiens relatie was sterk genoeg om de ultieme relatietest te overleven en voor wie betekende de reis naar het Hawaïaanse eiland Maui het einde van hun relatie?

Afgelopen week was het dan ook in Nederland tijd voor de langverwachte finale van Temptation Island. En wat was het er een vol met verrassingen! In Amerika was het grote spektakel al een week eerder te zien waardoor de kandidaten, na zes maanden hun lippen stijf op elkaar houden, eindelijk weer vrijuit konden spreken. Al die tijd hebben ze hun gevoelens moeten verbergen. To nu... 

Welke relaties hebben stand gehouden en welke relaties zijn alsnog gesneuveld?

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Om deze 6 redenen mag je Temptation Island USA niet missen

Javen en Shari

Het koppel waarvan iedereen meteen dacht: zij gaan het niet halen. Maar niets bleek minder waar! Hoewel het stel alleen al tijdens de kennismaking met de verleiders niet kon stoppen met kibbelen, bleek het tweetal sterker dan ooit.

Wat niemand verwacht had, gebeurde toch. De tortelduifjes ondergingen, apart van elkaar, een enorme transformatie. Het stel zag in dat het zo niet langer kon en stelde hun hart open voor eventuele connecties. Hoewel Javen het meer dan alleen gezellig had met de prachtige Kayla in het huis, zag hij met niemand anders een toekomst dan met zijn Shari. Daarom besloot hij na hun hereniging op zijn knieën te gaan.

Als we het stel zes maanden later zien, wordt duidelijk dat ze nog altijd smoorverliefd zijn op elkaar. Met die bruiloft zit het ook wel snor. Nog dit jaar willen de tortelduifjes elkaar het jawoord geven. Wie had dat gedacht?!

Evan en Kaci

Een ander koppel dat grootste plannen had om te trouwen waren Kaci en Evan. Het stel ging ijzersterk het programma in, maar als snel liet Evan zijn oog op iemand anders vallen. In de gewillige Morgan vond hij de liefde van zijn leven en hij besloot dan ook om met haar het eiland te verlaten. Tot groot verdriet van zijn ex-liefje Kaci, die tijdens het kampvuur niets anders deed dan hem smeken haar terug te nemen. Maar Evan hield voet bij stuk. "Dat had je jaren geleden al moeten doen", sprak hij haar aan op haar beloftes. "Dat had ik al die tijd al nodig."

Hoewel Kaci ontroostbaar het eiland verliet, is er iemand die wél dolgelukkig is: Morgan. Zij stond te springen van geluk toen ze zag dat Evan, na de heftige confrontatie met Kaci, alsnog voor haar koos. 

En het koppel is nog altijd gelukkig samen. Inmiddels zijn ze zelfs verloofd! "Ik moest je zes maanden verbergen, nu kan ik je voor altijd laten zien. Hier is mijn prachtige, grappige en liefhebbende verloofde", schreef Evan van de week bij een foto van hen samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Finale Temptation Island USA neemt bizarre wending

John en Kady

Niet alleen Evan, ook Kady verloor haar hart op het eiland. Tijdens de opnames kwam ze er al snel achter dat John niet de man voor haar was en in verleider Johnny zag ze alles waar ze naar op zoek was. John en Kady besloten dan ook als singles het programma te verlaten, maar achteraf bleek dat de twee hun relatie thuis nog een kans hebben gegeven. Echter bleek de blondine nog onopgeloste gevoelens te hebben voor Johnny, wat de druppel was voor John.

Toch laat Kady weten dat het tussen hen nooit meer iets is geworden, mede dankzij de lange afstand (Johnny woont in New York, Kady in Dallas). De twee gaan nu nog puur vriendschappelijk met elkaar om, maar wie weet wat de toekomst nog gaat brengen. Katheryn (Nashville) en John (Texas) denken daar hetzelfde over. Ook voor hen is de afstand te ver om een relatie te onderhouden. 

Nicole en Karl

Ook Nicole en Karl overleefden het programma helaas niet. Nicole kwam vooral zichzelf tegen tijdens de show. Hoewel ze zich moest bewijzen tegenover haar vriend, voelde ze vooral de plicht naar zichzelf. Al snel kwam de fitgirl erachter dat haar connectie met Karl niet diep genoeg was. Na veel wikken en wegen, en wat hulp van presentator Mark, besloot het stel dan ook alleen het eiland te verlaten.

Volgens Nicole gaan de twee nog altijd goed met elkaar om en wensen ze elkaar het allerbeste.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Laura en Roger zetten punt achter relatie

Het eerste seizoen van Temptation Islands USA vind je nu bij Videoland. En goed nieuws: een tweede seizoen is al bevestigd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!