Beeld © YouTube: Monica Geuze

Cute: Monica Geuze bezorgt dochtertje dag van haar leven

21 mei 2019 22:11

Zara-Lizzy heeft de dagen van haar leven gehad, al zal ze zich hier niet veel van kunnen herinneren. Monica Geuze nam haar bijna eenjarige dochter namelijk mee naar misschien wel de leukste plek op aarde: Disneyland. Het was een duur grapje voor de vlogster. Ze kreeg namelijk onderweg een fikse boete, zo is te zien in haar nieuwste vlog.

"Nou, we zijn van de weg gehaald"

In de video is te zien hoe Monica haar dochtertje mee neemt naar het attractiepark om even flink te genieten. De reis naar Parijs bleek helaas niet zonder slag of stoot. Nadat Zara-Lizzy besloot om op de vloer van een wc te plassen, werd de YouTube-ster van de weg gehaald door de Franse politie. “Nou, we zijn van de weg gehaald”, vertelt Monica “en een boete uitdelen duurt ook 100 jaar.” Hoeveel de boete was of waarvoor ze van de weg is gehaald vertelt ze verder niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze openhartig over de bekoelde band met haar vader

Gelukkig kunnen ze daarna met een gerust hart doorrijden en genieten van Disney. Te zien is hoe de twee genieten en dansen tijdens de parade waarbij alle Disney figuren langskomen. Zara-Lizzy geniet zichtbaar van alle toeters en bellen om haar heen en ook Monica heeft het naar haar zin. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!