Beeld © Getty Images

Nieuwe afleveringen Suits bijna te zien op Netflix

29 mei 2019 15:40

Harvey Specter gemist? Dan kun je weer rustig ademhalen, want de knappe advocaat keert volgende maand terug naar Netflix. Dit is alles wat je moet weten over het langverwachte zevende seizoen.

Afgelopen januari verscheen het tweede deel van seizoen zes, en nu kijken we alweer uit naar het zevende seizoen. Op 12 juli kun je de nieuwe afleveringen bij de streamingdienst bingewatchen. Vooral de onweerstaanbare advocaat Harvey Specter, gespeeld door Gabriel Macht, is lekker om naar te kijken.  

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 7:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle is officieel een prinses

Helaas is dit wel de laatste reeks met liefdeskoppel Mike en Rachel, gespeeld door Meghan Markle en Patrick J. Adams. De twee besloten gelijktijdig een punt te zetten achter hun Suits-avontuur. Meghan stopte met acteren voor haar grote liefde prins Harry. En Patrick laste een pauze in om van het vaderschap te genieten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cast van Suits wenst Harry en Meghan veel geluk

Het is nog niet duidelijk of we 12 juli heel seizoen zeven in één keer kunnen bingewatchen, of dat het wordt opgesplitst in twee delen. Dat was bij het zesde seizoen het geval.

Inmiddels is in Amerika al het achtste seizoen te zien, en is het negende seizoen in de maak. Helaas is dit ook het laatste seizoen voor de populaire advocatenserie. Het laatste seizoen bestaat naar verluidt uit tien afleveringen. Wanneer Suits seizoen 9 in Nederland te zien zal zijn, is nog onbekend.

Goed nieuws voor diehard fans: zij hoeven niet helemaal afscheid te nemen van de serie. De makers zijn druk bezig met het opnemen van een spin-off, die draait om Jessica Pearson, gespeeld door Gina Torres. De serie zal, hoe toepasselijk, Pearson gaan heten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suits-acteur Patrick Adams heeft dochtertje gekregen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!