Beeld © Netflix

Groen licht voor tweede seizoen Dead to Me

04 juni 2019 10:23

Christina Applegate en Linda Cardellini keren terug naar Netflix voor een tweede seizoen van de duistere serie Dead to Me. Dat heeft de streamingdienst gisteravond bekendgemaakt op Instagram.

"Deze twee, seizoen twee"

De populaire aanbieder maakte het nieuws zelf bekend via Instagram, aan de hand van een kiekje waar de actrices twee vingers in de lucht houden. "Deze twee, seizoen twee. Binnenkort", valt er te lezen bij de post. 

Naar verluidt verschijnt het tweede seizoen van de serie volgend jaar bij Netflix, en zou het wederom gaan om tien afleveringen. 

View this post on Instagram

These two. Season 2. Coming soon. ✌️

A post shared by Dead to Me (@deadtome) on

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nieuwe afleveringen Suits bijna te zien op Netflix

Het eerste seizoen maakte begin mei zijn debuut bij Netflix en gaat over een heetgebakerde weduwe die op zoek is naar de automobilist die haar man doodreed. Maar dan ontmoet ze de optimistische Judy, die de nodige geheimen met zich meedraagt. Jen is vastberaden om uit te zoeken wie haar man vermoord heeft en de excentrieke Judy staat aan haar kant. Maar is ze eigenlijk wel te vertrouwen? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Acteurs kregen mentale hulp na deze heftige Netflix-serie

Dead to Me is voor Christina haar eerste uitstapje naar televisie in de afgelopen zes jaar. De laatste serie waar de voormalig Married With Children-actrice een vaste rol in had was Up All Night, dat in 2012 na anderhalf seizoen van de buis werd gehaald. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!