Beeld © TV Land

Dit zijn de fijnste series om te bingen als het regent

14 juni 2019 22:42

Met de hele dag kans op zo'n 60% regen vallen je plannen dit weekend létterlijk in het water. Maar niet getreurd, met deze series overleef jij het stormachtige weekend. Ready, set...binge!

1. Doris

Dubbel veel plezier met Doris want er is niet alleen een serie van, maar ook een film! De serie, bestaat helaas maar uit één seizoen en gaat over Doris. Na haar scheiding heeft ze her roer helemaal omgegooid en begint ze opnieuw in hartje Amsterdam.

De komische film die afgelopen jaar verscheen zoekt Doris weer op aan de vooravond van haar 45ste verjaardag. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen, maar daar komt verandering in. Doris staat garant voor een avondje lachen.

2. Younger

Het was voor fans lang wachten op het zesde seizoen van Younger, maar eindelijk kunnen we bij Videoland weer genieten van alle perikelen van Liza, Charles en Kelsey. De serie gaat over de 40-jarige Liza Miller. Na haar scheiding en de gokverslaving van haar ex-man, zit ze met financiële problemen.  Ze probeert een baan te vinden, maar stuit op allerlei vooroordelen vanwege haar leeftijd.

In een café ontmoet ze Josh, die denkt dat ze net als hij in de twintig is. Zo komt ze op het idee een tweede leven te beginnen als 26-jarige. Zo raakt ze alsnog aan een baan als assistente bij een uitgeverij. Daar raakt ze bevriend met de jonge Kelsey, die haar meeneemt in de leefwereld van de songvolwassenen. Maar haar geheim bewaren blijkt nog niet zo makkelijk... 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island groot succes bij Videoland

3. Love Island

Lekker weertje? Check! Knappe singles? Check! Drama? Check! Love Island heeft het allemaal. In het realitydatingprogramma worden een handje vol sexy singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland. Ze hopen de ware liefde te vinden tijdens hun summer of love. Krijg je er geen genoeg van? Lucky for us zijn ook de Engelse én Australische versie van Love Island te zien bij de streamingdienst. Genoeg te bingen dus!

4. Ugly Betty

Ugly Betty vertelt het verhaal van Betty Suarez, die leeft in de snoeiharde modewereld.Betty, gespeeld door America Ferrera, is zelf niet bepaald een fashionista. Iedereen kijkt er dan ook van op als ze voor een trendy modeblad gaat werken. Betty probeert haar draai te vinden in de keiharde en glamoureuze wereld van de modejournalistiek. Vooral de creative director van het bedrijf waarvoor Betty werkt, kan haar niet luchten of zien. Gelukkig voor Betty vindt ze ook genoeg bondgenoten.

Alle vier de seizoenen van de heerlijke serie vind je bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suspects seizoen twee eindelijk te zien bij Videoland

5. The Handmaid's Tale

Het derde seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf deze maand weer te zien bij Videoland. The Handmaid's Tale speelt zich af in het dystopische Gilead, een totalitaire samenleving die ooit deel uitmaakte van de Verenigde Staten. Gilead lijdt onder milieurampen en een kelderend geboortecijfer. De republiek wordt bestierd door een bizar fundamentalistisch regime dat vrouwen als staatseigendom ziet. De nog wel vruchtbare June werkt als als dienstmaagd binnen het huishouden van de Commandant.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kay Greidanus gaat Nieuwe Buren vrijdag helemaal bingewatchen

6. Nieuwe Buren

Inmiddels is ook een vierde seizoen van de spannende thrillerserie Nieuwe Buren een feit! Deze keer gaan 'de buren' de grens over, letterlijk, want de serie gaat naar Italië. In het vierde seizoen is Eva met Roosje gevlucht naar Sardinië en probeert ze uit handen van de autoriteiten te blijven. Geholpen door haar buren, de eigenzinnige Olivier en verleidelijke Victoria, bouwt ze op het eiland een nieuw leven op. Maar haar nieuwe verblijfplaats is niet de veilige haven waar ze op gehoopt had. Nadat Peter uit het ziekenhuis ontslagen is gaat hij op zoek naar zijn vrouw en dochter. In de Zonnewijk trekt een jong stel, net zwanger, in het oude huis van Milo en Anouk en na haar vrijlating staat Wilma bij Lilly op de stoep.

Goed nieuws voor alle kijkers die maar geen genoeg krijgen van de spannende serie, want het complete vierde seizoen is in één keer beschikbaar bij Videoland. En daar vind je ook de eerste drie. Dat wordt dus bingewatchen!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!