Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Monica Geuze deelt make-uproutine

28 juni 2019 08:45

Heb jij er altijd al als Monica Geuze willen uitzien? Dan is dit jouw lucky day! De YouTube-ster heeft namelijk een nieuwe video geüpload waarin ze in twintig minuten alle ins en outs over haar make-uplook prijsgeeft. Doe er je voordeel mee!

"Op een gegeven moment heb ik echt een masker op geschilderd”

Monica neemt haar volgers stap voor stap mee in haar dagelijkse routine. Ze deelt alle tips en tricks die ze de afgelopen jaren heeft verzameld. Wel wil ze af van haar overmatige foundationgebruik. Naar eigen zeggen gebruikt ze altijd te veel. “Ik doe dat gewoon automatisch (…) En op een gegeven moment heb ik echt een masker op geschilderd”, vertelt ze in de camera.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hot mamma! Monica Geuze omarmt haar curves

Monica wil wel nog even benadrukken dat ze absoluut geen pro is, maar dit gewoon is wat ze doet. “Ik zou het wel willen zijn, maar dit is niet hoe je het móét doen.” Favoriete merken van de vlogster zijn MAC en Dior, die komen in overvloed voor op haar YouTube-kanaal. Mascara slaat de jonge moeder liever over en vaak gebruikt ze ook geen oogschaduw, al maakt ze voor de video even een uitzondering.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze: 'Zo moeilijk om een kind op te voeden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!