Beeld © Youtube-Kanaal Videoland

Dit is wat je niet zag in de tweede aflevering van VIPS

6 juli 2019 17:35

Jammer genoeg bestaan de afleveringen van de VIP-editie van Temptation Island elke week maar uit zo'n 50 minuten. Er gebeurt natuurlijk veel meer in de villa's en daarom trakteert Videoland ons elke week op een aantal spraakmakende scènes die de aflevering nét niet haalde.

In de tweede aflevering van het juicy programma maken de verleiders kennis met hun concurrentie. In de extra video is te zien hoe de spierbundels zich klaarmaken en ondertussen hun tactiek bespreken. "Gewoon een beetje dreigen”, klinkt het stoer. 

Ook de meiden worden uitgebreid besproken terwijl ze zichzelf bewonderen in de spiegel. Zo noemt één van de verleiders Channah een "boefje".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Fabrizio zou 'niet weer meedoen' aan VIPS

Van Fabrizio zijn de heren niet zo onder de indruk. Ze verwachten dat hij wel eens in tranen uit zou kunnen barsten. En ook in Shirley hebben ze weinig vertrouwen. De macho's denken zeker te weten dat zij als eerste de fout in gaat.

Ondertussen maken ook de dames zich klaar om een bezoekje te brengen aan de andere villa en gaat Channah helemaal uit haar dak tegenover Yasmin. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Meer Temptation VIPS? Kijk dan hieronder naar de tweede aflevering van Temptation Gossip met Quentin waarin hij een boekje open doet over de zwangerschap van zijn liefje. 

Temptation Gossip: Quentin openhartig over zwangerschap Channah

08:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!