Beeld © YouTube-kanaal Bibi Breijman

Verjaardag Bibi Breijman eindigt in een ware nachtmerrie

11 juli 2019 12:16

Wat een ontspannen tripje naar Portugal had moeten worden voor Bibi en haar gezin, is geëindigd in een ware nachtmerrie. In een nieuwe vlog van de 28-jarige Oh Oh Cherso-ster laat ze weten dat haar liefste oma hard is gevallen.

“Ik dacht dat ze dood was, zo klonk het"

In de nieuwste vlog van Bibi is te zien hoe ze samen met haar mooie gezin naar Portugal afreist om haar verjaardag te vieren. Voor de gelegenheid komen ook haar ouders en schoonouders die kant op, en dan kan het feest beginnen! Hoewel de vakantie rustig begint en Bibi haar YouTube-kijkers een tour door hun vakantiehuisje geeft, gaat het even later helemaal mis.

Nog vol van de adrenaline vertelt de jonge moeder in de camera dat haar oma een flinke val heeft gemaakt. "Er is dus net iets gebeurd”, spreekt ze hardop uit. Toen ze de kleine Teddy in wilde stoppen, hoorde ze haar oma vallen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi en Waylon emotioneel door gemis kleine Teddy

“Ik hoorde alleen maar gegil", vertelt Bibi. "Ik ben gewoon verstijfd naar buiten gerend en ik was zo aan het shaken en gillen dat Teddy ook wakker schrok." Als ze haar oma op de grond ziet liggen, durft ze bijna niet te kijken. "Het klonk alsof ze haar laatste adem uitblies.”

Ze verwachtte dan ook haar oma in een grote plas bloed te vinden, maar gelukkig is ze met de schrik en flink wat blauwe plekken vrijgekomen. “Ik dacht echt dat ze dood was, zo klonk het", aldus het liefje van Waylon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi blikt terug op haar It Takes 2-avontuur

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!