Beeld © Arnout Bracke

Wat te kijken nu Love Island voorbij is?

11 juli 2019 18:22

Ben jij na Love Island in een zwart gat gevallen? Geen paniek: bij Videoland kijk je gewoon lekker verder!

Zit jij elke avond radeloos voor de televisie, omdat Love Island niet meer te zien is? Niet meer! Het succesvolle programma was namelijk niet alleen in Nederland en Vlaanderen te zien, maar ook Engeland en Australië. En al die afleveringen zijn te vinden bij Videoland. Yes! Van Love Island UK staan er inmiddels vier seizoenen op, waarvan elk seizoen ongeveer 50 afleveringen telt. En er is zelfs een heuse kerstspecial. Wat nou komkommertijd?

De eerste seizoenen al gezien? Zet dan 29 juli maar alvast in je agenda, want dan verschijnt het nieuwste seizoen bij de streamingdienst. Hier alvast een voorproefje:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nagenieten: De lovestory van Love Island-Denzel en Aleksandra

Niet alleen in Engeland is het programma een groot succes, ook in Australië lusten ze er wel pap van. Voor de kijkers is het een lust voor het oog. Ai! Ook Love Island Australië check je bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Lotte en Jarne halen uit naar Noah

Liever dicht bij huis blijven met onze eigen Islanders? Dan is er nog RTL Boulevards' eigen Love Check-up, gepresenteerd door tortelduifjes Kaj en Moïse.

In het RTL Boulevard-programma Love Check-up ontvangen Kaj van der Voort en Moïse Trustfull elke week de afvallers die het resort hebben moeten verlaten om te checken hoe het nu met ze gaat. Het koppel heeft zelf natuurlijk al de ware liefde gevonden en vangen de afvallers op bij hun terugkeer uit Gran Canaria. De tortelduifjes bespreken hun exit, de highlights van hun televisieavontuur, de reacties op social media én ze kijken vooruit naar de (liefdes)toekomst. 

Check de laatste Love Check-up met Lotte en Jarne hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!