Beeld © YouTube-kanaal RUMAGTV

Temptation-Channah: 'Ik heb wel kleine foutjes gemaakt'

12 juli 2019 10:25

In een speciale editie van RUMAG-Roulette vraagt radio-dj Igmar Felicia (28) de kandidaten van Temptation Island VIPS het hemd van het lijf. Zijn eerste gast Channah (inclusief baby bump) belooft dat het een spannend seizoen gaat worden en dat er wat foutjes zijn gemaakt. Praat ze per ongeluk haar mond voorbij?

"Ik heb me toch weer laten overhalen"

Hoewel Channah geen spijt heeft van haar keuze, was ze niet meteen enthousiast toen haar liefje Quentin het idee pitchte. "Eigenlijk vond ik het een superslecht idee”, vertelt ze in de video van RUMAG. “Maar ik heb me toch weer laten overhalen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Shané bekent: 'Ik speel een spelletje met Quentin'

Ondanks haar twijfels is in de eerste afleveringen te zien dat ze het goed naar haar zin heeft. Maar als ze beelden van Quentin te zien krijgt die de borst van een van de verleidsters aanraakt, breekt de hel los. "Ik werd echt boos, ja natuurlijk", legt ze uit. "Ik heb toch ook niet per ongeluk piemels in mijn handen (...) toen was ik er eigenlijk al klaar mee.”

Of er meer is gebeurd dan alleen 'aanraken' weet de krullenbol nog niet 100% zeker. Hoewel zij en Quent het er wel over hebben gehad, heeft het stel nog niet alleen afleveringen gezien. "Het is elke week weer afwachten (…) het kan ook zijn dat ik iets zie wat ik nog niet weet.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Geen Videoland? Kijk hier vanavond Temptation Island USA

In de video vertelt de realityster ook hoe ze erachter kwam dat ze zwanger was. "Een paar dagen voor we vertrokken wist ik het al", onthult ze. Igmar snapt niet zo goed waarom ze dan tóch de relatietest is aangegaan, maar Channah vond dat ze niet anders kon. "Ik heb me ook best wel gedragen. Ik heb niet gedronken, zo heftig is het allemaal niet. Of je nou zelf op vakantie gaat, of daar zit.”

Al had ze wel zo haar maniertjes om niet door de mand te vallen. Zo deed de krullenbol net alsof ze alcohol dronk. Eén van de verleiders had ze in vertrouwen genomen. Hij maakte voor haar speciale alcoholholvrije cocktails. Slim!

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Temptation Gossip: Quentin openhartig over zwangerschap Channah

Hoewel het stel maar kort in de villa was, hebben ze nog altijd contact met andere deelnemers. Zo vertelt ze dat Quentin nog vaak contact heeft met Shané, iets wat ze wel kan begrijpen. Al trekt ze wel een lijn: "Ik moet er niet achterkomen dat er iets geks wordt gezegd, want dan is het weer haren trekken.”

Maar helemaal onschuldig is Channah zelf ook niet. Zo gaat ze regelmatig een hapje eten met verleider Mitch. "Eerst vond hij het echt niet grappig", waarmee ze doelt op haar baby daddy. "Maar nu is 'ie zelfs een keer mee geweest.” Of er meer is gebeurd tussen haar en de verleider met de mooie blauwe ogen? "Ik heb wel kleine foutjes gemaakt”, aldus de Temptation-ster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zijn Temptation Island VIPS-Channah en Quentin uit elkaar?

Quentin lijkt het ook gezellig te hebben in de villa en daar weet verleidster Shané alles van. Ze doet in een nieuwe aflevering van Temptation Gossip een boekje open over haar VIPS-avontuur met Quentin én haar toekomstplannen.

Temptation Gossip: 'Ik speel een spelletje met Quentin'

09:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!