Beeld © Getty Images

Binge-alert! Nieuwe afleveringen Suits op Netflix

12 juli 2019 13:02

Telefoon uit, Netflix aan! Vanaf vandaag kun je weer staren naar de knappe Harvey Spector (Gabriel Macht) in het zevende seizoen van Suits.

Het was het wachten dubbel en dwars waard. Vanaf vandaag kun je tien afleveringen van Suits bingen. Het zevende seizoen verschijnt, net als seizoen 6, in twee delen bij de streamingdienst. We moeten dus nog even wachten voordat de laatste zes afleveringen óok bij Netflix te zien zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Meghan Markle tóch in laatste seizoen Suits

Het zevende seizoen is ook meteen het laatste seizoen waarin Mike en Rachel samen te zien zijn. Meghan Markle vertolkte jaren de rol van de pittige Rachel, maar moest haar acteercarrière op een laag pitje zetten toen ze een relatie kreeg met prins Harry. Ook Patrick J. Adams (Mike) nam in het zevende seizoen afscheid. Na acht weinig thuis zijn, wilde hij meer tijd met zijn gezin doorbrengen. Maar, drie keer hoera, want Mike keert weer terug in het negende seizoen. En, hij belt een keer met Rachel! Zo is de prinses Meghan er toch nog een beetje bij. 

Check hieronder vast de trailer van seizoen zeven van Suits.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

ZIEN: Nieuwe teaser Suits met Mike

Krijg je geen genoeg van de spannende advocatenserie? Vanaf volgende week is in Amerika het negende seizoen te zien. En, hoe leuk, met ex-Grey's Anatomy Katherine Heigl. Zij speelt een topadvocate die voor flink wat opschudding zorgt bij Pearson Specter Litt.

Jammer genoeg is seizoen negen ook het laatste seizoen van de hitserie, maar helemaal afscheid nemen hoeft niet. De makers van Suits hebben een nieuwe dramaserie met Suits-ster Jessica Pearson in de hoofdrol bedacht: Pearson. Jessica (gespeeld door Gina Torres) heeft het prestigieuze advocatenkantoor in New York verruild voor haar geboortestad Chicago. Daar komt ze te werken op het stadhuis voor de burgemeester. 

De serie zal eind van het jaar verschijnen. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan Markle wordt columniste voor Vogue'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!