Beeld © Ben Zander - Raw Productions

Temptation Island VIPS-verleidster woedend om exit

13 juli 2019 16:16

In de derde aflevering van Temptation island VIPS moesten in elke villa vijf verleiders vertrekken. De dames en heren die de minste bedreiging vormden, konden nog dezelfde avond hun koffers pakken. Iets waar de 22-jarige Cheyenne het nog altijd niet mee eens is.

"Ik heb vrij gevraagd van mijn werk, sterker nog mijn ontslag daardoor min of meer gekregen"

"Ik vond het belachelijk", vertelt ze aan de website Love Reality. "Er stond op papier dat we minimaal 2,5 weken vrij moesten houden in verband met de opnames. Dus ik heb vrij gevraagd van mijn werk, sterker nog: mijn ontslag daardoor min of meer gekregen. En als puntje bij paaltje komt ben ik na één week al weer thuis.”

Volgens de Zeeuwse heeft haar langetermijnstrategie haar uiteindelijk de kop gekost. Al heeft ze geen spijt van haar keuze. "Ik ben niet het doorsnee type meisje. Ik ga niet alles op alles zetten om maar als een of andere natte doos erachteraan te rennen. Echt niet. Ik ben altijd al ‘one of the guys’ geweest", aldus Cheyenne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wat je niet zag in de tweede aflevering van VIPS

Ondanks haar vroegtijdige exit heeft ze alsnog haar moment gepakt. “Ik ben geen kansen misgelopen, want in Nederland heb ik die alsnog gepakt. En goed ook”, verklapt ze. "Het ergste wat je je kan bedenken, is waar! En ik hou niet van half werk, bij mij is het nooit ‘één keer’. Ik hou van verdubbelen.”

Of het gaat om Quentin, Thomas, Damian of Fabrizio wil Cheyenne nog niet verklappen. To be continued...

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Fabrizio zou 'niet weer meedoen' aan VIPS

Verleidster Shané zit wel nog in het spel en heeft een oogje op Quentin. In de nieuwe Temptation Gossip vertelt ze er alles over.

Temptation Gossip: 'Ik speel een spelletje met Quentin'

09:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!