Beeld © Instagram @jacob_hazell

Vriend overleden YouTuber Emily Hartridge lucht zijn hart

16 juli 2019 17:50

Jake Hazell (28), de vriend van de om het leven gekomen bekende Britse vlogger Emily Hartridge (35) , laat vier dagen na het tragische ongeluk van zich horen. In een emotionele video op Instagram praat hij over het verlies van zijn grote liefde.

"Door jullie en onze vrienden en familie voel ik me in de moeilijkste periode van mijn leven niet alleen"

Emily reed op een elektrische step door Londen, toen ze werd aangereden door een vrachtwagen. De step die haar uiteindelijk fataal werd, had ze gekregen van haar vriend. Daarom valt het verlies hem extra zwaar. Maar gelukkig kan 'ie rekenen op ontzettend veel steun van zijn volgers.

Om hen te bedanken keert Jake naar Instagram en deelt een boodschap voor zijn fans uit het diepste van zijn hart.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Populaire vlogger (35) overlijdt na ongeluk op step

"Bedankt voor alle lieve berichten", spreekt hij zijn dankbaarheid uit. "Emily was de persoon die me altijd aanmoedigde om te praten over mijn gevoelens. Daarom wilde ik een video maken, omdat dat voor mij de makkelijkste manier is om iedereen te vertellen dat het goed met mij gaat."

Alle steun doet hem ontzettend goed, en ook kan hij terecht bij de familie van Emily. "Emily heeft twee geweldige zussen, twee toffe ouders en ook hun partners zijn gewoon fantastisch", stelt hij met tranen in zijn ogen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner is nu 'professioneel vlogger'

Ook via zijn stories laat Jake weten hoe dankbaar hij is voor alle liefde. "Het is geweldig om te lezen hoe veel levens Emily elke dag inspireert", schrijft hij. "Ik hoop dat ik haar werk voort kan zetten en de health community kan blijven inspireren. Door jullie en onze vrienden en familie voel ik me in de moeilijkste periode van mijn leven niet alleen, bedankt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Yasmin huilde om overleden vriendin

Emily had 350.000 abonnees op YouTube, bijna 60.000 volgers op Instagram en bijna 19.000 op Twitter.

De vlogger is voor zover bekend de eerste persoon die in Londen om het leven is gekomen op een elektrische step. "We zijn bedroefd over het tragische verlies van een getalenteerde videomaker", laat YouTube in een reactie weten. "Ons medeleven gaat uit naar haar geliefden en fans."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!