Beeld © YouTube-kanaal Shay Mitchell

Emotionele Shay Mitchell over waarom ze zwangerschap geheim hield

18 juli 2019 15:40

Hoewel Shay Mitchell (32) nu 'out en proud' is over haar zwangerschap, duurde het haar zes hele maanden om het nieuws bekend te maken. In haar laatste YouTube-video legt de actrice uit waarom ze het zo lang voor zich hield.

"Natuurlijk ben ik blij, maar het doet nog altijd pijn"

Op YouTube deelt Shay Mitchell alle perikelen rondom haar zwangerschap. Zo onthulde ze eerder al dat ze samen met haar vriend Matte Babel, met wie ze sinds 2017 samen is, een meisje krijgt.

Hoewel de PLL-ster nu (deels) leeft op een roze wolk, was dat niet altijd zo. In haar YouTube-serie vertelt ze openhartig dat ze het nog altijd moeilijk heeft met haar eerdere zwangerschap, die uitliep op een miskraam. De actrice was 14 weken toen ze haar baby verloor. "Het ging niet zoals gepland, en het was heel zwaar", stipt ze aan in de video. "Natuurlijk ben ik blij, maar het doet nog altijd pijn.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

PLL-actrice Shay Mitchell verklapt geslacht baby

Vanwege de miskraam besloot ze de tweede keer te wachten totdat het echt niet meer kon. En hoewel ze weet dat ze niet de enige is, voelt ze zich nog altijd gebroken. Dat is daarom ook de reden dat ze nog niets gedaan heeft aan de babykamer, iets wat ze uitstelt tot het allerlaatste moment. Mocht er tóch nog iets misgaan.

"Het is een beetje surrealistisch om het feit te verwerken dat een ander mens in je groeit", schreef ze eerder over haar nieuwe YouTube-serie, die haar zwangerschapsreis documenteert. "Het is opwindend, zenuwslopend, moeilijk en emotioneel allemaal tegelijkertijd Het wordt een wilde rit!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh no! Verdwijnt Pretty Little Liars van Netflix?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!