Beeld © YouTube-kanaal Telegraaf

EOTB-Sharon heeft spijt: 'Dit is kut voor mijn toekomst'

22 juli 2019 17:39

Tweeling Sharon en Esmee, ook wel bekend als de 'Terror Twins' zorgden ervoor dat het vijfde seizoen van Ex on the Beach onvergetelijk werd. De meiden namen geen blad voor de mond en daar hebben ze nu spijt van. Zo vertellen ze aan De Telegraaf.

"In het echte leven ben ik helemaal niet zo"

Met hun hart op de tong slingerende de tweeling de ene na de andere spraakmakende uitspraak de wereld in. “Als ik naar mijn grove uitspraken kijk, hoe ik praat en wat ik heb gedaan; daar heb ik wel spijt van”, vertelt Sharon nu openhartig in een video van De Telegraaf.

Ook biecht ze op spijt te hebben van het feit dat ze seks op tv heeft gehad. Iets wat ook hun moeder liever niet had gezien. "In het echte leven ben ik helemaal niet zo”, aldus Sharon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Smullen: er komt een nieuw seizoen Ex on the Beach

Je zou denken: een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen... De villa van Ex on the Beach was namelijk geen onbekend terrein voor de zusjes. Waarom dan nóg een keer? Simpel: ze wilden hun fans niet teleurstellen. Al heeft Sharon daar nu wel spijt van. “Dit is echt kut voor mijn toekomst”, legt ze uit. “Je gaat denken, want je wil uiteindelijk toch een man en kindjes. Dat gaat na dit programma niet meer gebeuren.”

Esmee heeft daar minder moeite mee: “Je bent nog jong, over twintig jaar kent niemand ons meer. Dan is dat allang voorbij”, probeert ze haar zusje te steunen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Heftig: EOTB-Lena's lippen ondergaan extreme transformatie

Jammer genoeg was gisteravond alweer de (voor nu) laatste aflevering van Ex on the Beach te zien bij MTV. Maar niet getreurd: een volgend seizoen staat alweer op de planning.

Ben jij single en klaar voor zon, zee, strand, feesten en liefde? En durf jij het op te nemen tegen een legioen aan exen? Wacht dan niet en meld je hier aan voor het nieuwe seizoen!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!