Beeld © Netflix

Undercover-fan? Netflix komt met nieuwe Vlaamse serie

03 september 2019 12:10

Het succes van misdaadreeks Undercover smaakt duidelijk naar meer. Daarom maakt Netflix vandaag bekend bezig te zijn met nóg een Original-serie. Weer compleet met Belgisch tintje.

"We kijken enorm uit naar de samenwerking met dit geweldige internationale team"

Netflix kondigt vandaag Into The Night aan, de eerste Belgische Netflix Original-serie ooit. Het nieuwste paradepaardje van de streamingdienst vertelt het verhaal over het behouden van onze menselijkheid ten tijde van een kosmische ramp. Ook geeft het antwoord op de vraag: hoe overleven we wanneer biologisch leven niet langer levensvatbaar is?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-Talentenjacht Cardi B verschijnt in drie etappes

De gloednieuwe zesdelige reeks is geschreven en gecreëerd door Jason George, die onder anderen ook al verantwoordelijk was voor megahit Narcos. Volgens betrokkenen wordt het een 'high-concept thriller', wat dat dan ook precies mag betekenen.

In Into The Night draait alles om de zon, die op onverklaarbare wijze alles doodt wat op zijn pad komt. Een nachtvlucht vanuit Brussel zet koers naar het westen, de donkere nacht in, om zo aan die dodelijke zon te ontsnappen. Aan boord: een stel ‘gelukkige’ passagiers en hun bemanning, van diverse nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, civiel en militair. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: de wil om de zon - en elkaar - te overleven. Op welke manier dan ook...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Netflix-serie Élite nu al vernieuwd voor derde seizoen

“We zijn heel blij om onze eerste Belgische Original-serie Into the Night aan te kondigen. We kijken enorm uit naar de samenwerking met dit geweldige internationale team van schrijvers, producers, regisseurs en cast om dit unieke verhaal tot leven te brengen", aldus Michael Azzolino, director of International Originals bij Netflix.

Into The Night is vanaf 2020 te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!