Beeld © YouTube-kanaal Nina Warink

Love Island-Chey in elkaar geslagen door pesters

27 september 2019 13:47

Nina Warink (23) babbelt in haar YouTube-serie Life After over de impact van een realityserie op je leven. Deze keer is Chey, bekend van Love Island, te gast. En de 25-jarige krullenbol doet een paar heftige uitspraken. 

"Ik liet het ook wel gebeuren"

Hoewel Chey nu haar mannetje staat, was ze als jong meisje erg stil en timide. "Ik was een beetje het buitenbeentje op de basisschool”, doet ze een boekje open. Op de middelbare school werd het nog erger. "Vanaf het eerste jaar werd ik gepest en dat is jaren zo doorgegaan. Ik was heel blij toen ik weer van de middelbare school af ging", vertelt ze aan Nina.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-koppels kunnen nu al niet van elkaar afblijven

Waarom ze werd benoemd tot pispaaltje van de klas weet ze tot op de dag van vandaag niet. Maar ze vermoedt dat het iets met haar uiterlijk te maken had. Zo riepen ze ‘schaap’ en ‘anorexia’ naar haar. Maar het geweld was niet alleen verbaal, ook fysiek. De 25-jarige onthult zelfs een keer flink in elkaar te zijn geslagen. "Ik liet het ook wel gebeuren, het was niet dat ik terugsloeg.” 

Haar jeugd verklaart dan ook waarom het model het opneemt voor mensen die gepest worden. "Ik vind het heel fijn om ze een hart onder de riem te steken”, vertelt ze in de reünie-aflevering van Love Island. Om haar woorden kracht bij te zetten, komt ze ook met een eigen YouTube-format, waar ze advies geeft aan jongeren die gepest worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Melany in tranen tijdens confrontatie met Matthy

Na haar deelname aan Love Island deed de krullenbol ook een boekje open over haar avontuur bij de Love Check-up. Bekijk de video hieronder!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!