Beeld © NBC Universal

Keep up! The Kardashians kijk je nu bij Videoland

30 september 2019 12:04

Voor je dagelijkse dosis drama kun je vanaf vandaag terecht bij Videoland. Bij de streamingdienst zijn namelijk nu het vijftiende én zestiende seizoen van de populaire realityserie Keeping Up With The Kardashians te zien.

Al twaalf jaar lang kunnen we de zussen - én hun 'momager' Kris Jenner - volgen in hun zoektocht naar roem, fortuin en geluk. Huwelijken, scheidingen, het bouwen van media- en stijlimperiums, zwangerschappen en geboortes: niets in het leven van de spraakmakende familie ontgaat de continue draaiende camera’s. En vanaf nu kunnen ook wij ervan smullen bij Videoland.

Het vijftiende seizoen focust zich op de vete tussen zussen Kourtney, Kim en Khloé over de jaarlijkse familiekerstkaart. Ook het schandaal omtrent Tristan Thompson (de vriend van Khloé) komt aan het licht. Ondertussen voelt Scott, de ex-vriend van Kourtney, zich schuldig over zijn nieuwe relatie. En doet Kim haar jongere zusje Kendall een belofte waar ze zich niet aan kan houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Yes! Keeping Up With The Kardashians komt naar Videoland

In het daaropvolgende seizoen wordt Kim's loyaliteit aan haar man Kanye getest, die zich voor het eerst volledig bindt aan de show. Ook zus Kourtney heeft relatieproblemen en is gebroken na haar break-up. Ondertussen duiken er geruchten op over Tristan en een mogelijke affaire met de beste vriendin van Kylie...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Sofia Richie niet te zien in Keeping Up! with the Kardashians

Keeping Up With The Kardashians is vanaf nu te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!