Beeld © Instagram @monicageuze

Monica Geuze deelt uniek kijkje achter de Love Island-schermen

5 november 2019 15:38

Na weken elke seconde van de Islanders te hebben gevolgd in Love Island, kwam er dit weekend een einde aan het programma. Monica Geuze (24) presenteerde het afgelopen seizoen en geeft op haar YouTube-kanaal nu een intiem kijkje achter de schermen.

"Ik voel me helemaal happy"

In haar nieuwste video vertelt Monica hoe ontzettend dankbaar ze is voor deze kans. "Op dit soort momenten ben ik zó blij dat ik vlog", vertelt ze verheugd, terwijl ze haar fans meeneemt door de villa. "Dat ik dit soort dingen als herinnering heb, dit is zo bijzonder. Dit is iets wat ik heb mogen doen, omdat ik al zo lang aan het vloggen ben. Ik voel me helemaal happy."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wanneer de reünie-aflevering van Love Island verschijnt

Hoewel ze na de opnames van de finale euforisch was, vindt ze het terugkijken nog een beetje lastig. "Ik voel me er raar onder", aldus Monica. Het was een leuk avontuur en het is jammer dat het is afgelopen, aldus de vlogger. De heftige reisschema's zal ze alleen niet missen.

Floor en Daniël gingen er met de geldprijs vandoor. En dat terwijl Luca en Gabriëlla lang de gevreesde winnaars van het programma leken. In Love Check-up vertelt het aan de kant gezette koppel over hun dramatische exit en de toekomst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit liefdeskoppel mag zich de winnaars van Love Island noemen

Nog niet alle afleveringen gezien? Je checkt het hele seizoen bij Videoland.

Heeft de relatie van Luca en Gabriëlla Love Island overleefd?

09:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!