Beeld © ANP

Jennifer Aniston blijft records breken op Instagram

19 november 2019 04:50

Actrice Jennifer Aniston (50) heeft haar fans bedankt nadat ze in korte tijd 20 miljoen volgers had gekregen op Instagram.

“20 miljoen volgers?! Dat zijn heel wat bedankjes!”

Nooit eerder bereikte een account op Instagram zo snel één miljoen volgers. Het duurde precies vijf uur en 16 minuten om dit record te vestigen.

De eerste bijdrage van de actrice was een foto van haarzelf met haar collega-acteurs van de nog immer immens populaire serie Friends.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jennifer Aniston open over de duistere kant van bekend zijn

Al snel bereikte de actrice een nieuwe mijlpaal, 20 miljoen volgers sinds ze zich had aangemeld op Instagram op 15 oktober.

Naast een video waarbij ze de tranen uit haar ogen wrijft, schrijft ze: "20 miljoen volgers?! Dat zijn heel wat bedankjes! THANK YOU, GUYS."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston bevestigt nieuw project met Friends-collega's

De 50-jarige actrice legde onlangs bij de show van Ellen DeGeneres uit waarom ze eindelijk de sociale media heeft omarmd.

"Het was gewoon een van die dingen. Uiteindelijk kan het geen kwaad, toch? Dus waarom niet gewoon meedoen? En het is helemaal niet eng. Informatie delen, contact maken met je fans, dingen rechtzetten die over je worden gezegd, lol maken, grapjes maken over jezelf en over anderen. Dieren helpen redden."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jennifer Aniston heeft speciale telefoon voor social media

Volgens The Hollywood Reporter zal Jennifer binnenkort in gesprek gaan met de andere Friends-acteurs om een special te maken die op HBO Max zal worden uitgezonden. Momenteel is de actrice te zien bij Apple TV+ in The Morning Show.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!