Beeld © Getty Images

Temptation Island USA blijft gewoon te zien bij Videoland

27 november 2019 15:11

Ondanks alle commotie blijft de Amerikaanse variant van Temptation Island voorlopig gewoon bij Videoland te zien. Dat maakt de streamingdienst vandaag bekend op social media.

"Vooralsnog blijft Temptation Island USA gewoon te zien bij ons”

Fans van Temptation Island komen bij Videoland nog gewoon aan hun trekken. "Vooralsnog blijft Temptation Island USA gewoon te zien bij ons”, antwoorden zij nadat gisteren bekend werd dat RTL per direct de stekker uit programma's als Temptation Island, Love Island en De Villa trekt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

RTL stopt per direct met De Villa na onacceptabel gedrag

Nieuwe reeksen van Temptation Island, Free Love Paradise en De Villa zullen ook niet te zien zijn op Videoland. De zender heeft het besluit genomen na ophef over grensoverschrijdend gedrag in De Villa. "Al onze guilty pleasure-programma's worden opgeschort, zodat we zeker weten op welke manier ze achter de schermen tot stand zijn gekomen. Ik wil het vertrouwen terugwinnen in dit genre", zei RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst gisteren tegen RTL Nieuws. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Aleksandra schijnt licht op 'breuk' Denzel

Op Twitter verschenen afgelopen week twee fragmenten van De Villa die tot ophef leidden. In het eerste fragment was te zien hoe deelneemster Julia herhaaldelijke pogingen van Steve om haar te kussen afwimpelde. Hij was bij haar in bed gekropen en zei: "Ik ben nog nooit zo fucking lief voor iemand geweest als ik voor jou ben." Steve noemde haar daarna een stumper en dramaqueen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!