Beeld © Netflix

Stalker alert: Netflix deelt volledige trailer YOU seizoen 2

17 december 2019 10:04

Is het al bijna 26 december? Want dan verschijnt eindelijk het tweede seizoen van de Netflix-thiller YOU bij de populaire streamingdienst. Vorige week werden we op social media al getrakteerd op een korte teaser en nu staat ook de volledige trailer online.

De laatste keer dat we Joe zagen, gespeeld door acteur Penn Badgley, was zijn hart op heel tragische wijze gebroken en werd hij ingehaald door zijn verleden toen zijn vermiste ex-vriendin Candace weer opdook. In het langverwachte tweede deel slaat Joe op de vlucht voor haar als blijkt dat zij hem een lesje wilt leren. Hij ruilt New York City in voor zijn eigen persoonlijke hel: Los Angeles.

De clip begint dan ook met een terugblik op zijn onstuimige relatie met Beck, terwijl we de stem van Joe - of Will zoals hij nu door het leven gaat, horen vertellen hoe lastig het is om opnieuw te beginnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Bloedstollend: dit zijn de eerste beelden van YOU seizoen 2

Vervolgens zien we hoe ‘Joe’ zijn spullen pakt en zijn intrek neemt in een appartement in het zonnige Los Angeles. Eenmaal aangekomen lijkt hij zijn verleden achter zich te willen laten door zich voor te stellen als de mysterieuze Will Bettelheim. En net als Joe heeft Will al snel een nieuw 'slachtoffer' op het oog: Love. 

Herhaalt de geschiedenis zich? Of is het deze keer echte, ware liefde? Joe is gek genoeg en neemt het risico om er opnieuw voor te gaan. En dat levert spannende beelden op. Zo zien we hoe de acteur een lichaam (is dit Beck?) versleept uit een auto en bloed aan zijn handen heeft. To be continued...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nog meer nieuwe beelden Netflix-YOU uitgelekt

Seizoen 2 van YOU is vanaf 26 december beschikbaar op Netflix.