Beeld © Videoland/Love Island

Love Island-Daniël over breuk: 'Als mensen die reden wisten...'

07 januari 2020 08:31

Daniël en Floor leken elkaar helemaal gevonden te hebben in Love Island. Het koppel won zelfs de bloedstollende finale! Maar vrijwel direct na het programma besloot het stel alweer een punt te zetten achter hun prille relatie. Daniël leek er niet wakker om te liggen en rende direct in de armen van Temptation Island VIPS-verleidster Daniëlle, wat hem veel kritiek opleverde. Op social media bijt hij nu van zich af.

"Zij weten niet wat er aan vooraf is gegaan"

De Love Island-hunk krijgt op social media bakken kritiek over zich heen als het gaat over zijn liefdesleven. En daar is hij nu he-le-maal klaar mee. Als een volger het in de comments op hem gemunt heeft, besluit hij terug te slaan. "Ik snap het ergens wel, want mensen zien natuurlijk alleen hetgeen dat op internet terecht komt. Maar er bestaat buiten social media ook nog een privéleven waar dingen gebeuren en gezegd worden", schrijft hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zijn Love Island-Daniël en Temptation-Daniëlle verliefd?

Volgens Daniël mag iedereen denken wat 'ie wil, maar het is volgens hem wel van belang dat je de feiten kent "en niet dingen die gezegd worden door bijvoorbeeld ander influencers".

Hij gaat verder: "Ik begrijp dat het voor mensen snel is gegaan, maar zij weten niet wat er aan vooraf is gegaan, en wat de échte reden was om uit elkaar te gaan met Floor. Als mensen die reden wisten, hadden ze mij wel begrepen. Maar ik ben niet een persoon die die reden in de wereld gaat brengen. Ik hou de eer aan mezelf en ben niet zoals sommigen die een ander maar al te graag de grond in drukken via de sociale media." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lisa en Vic bekritiseren relatie Daniël: 'Wees gewoon eerlijk'

Eerder spraken Floor en Daniël nog over een toekomst samen in de Love Check-up.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!