Beeld © ANP

Monica Geuze over breuk met Lars Veldwijk: 'Doodzonde'

08 januari 2020 14:06

In een nieuwe video beantwoordt Monica Geuze (24) een aantal brandende vragen van haar fans, die met name nieuwsgierig zijn naar haar breuk met Lars Veldwijk (28). Ook praat ze eerlijk over haar toekomst en die van haar dochtertje.

"Het is natuurlijk doodzonde dat die relatie zo vroeg in haar leven op de klippen is gelopen"

Monica begint met uit te leggen waarom ze haar dochtertje, Zara-Lizzy, de laatste tijd minder in beeld brengt. Eerder besprak ze de situatie ook al eens in een video. "Daar heb ik voor gekozen, omdat ik vind - ik heb het wel gedaan toen ze nog een baby was, maar dan kun je nog niet echt een mening over haar hebben. Maar nu ze wat ouder is en ze begint haar eigen karaktertje te krijgen, daar kun je best een mening over haar hebben. En ik wil eigenlijk niet dat mensen een mening over haar hebben, zonder dat ze zich kan verweren", legt de YouTube-ster uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze en Lars Veldwijk hinten op verzoening

Dat Zara-Lizzy minder in haar video's verschijnt heeft dus alles te maken met haar veiligheid. Omdat Monica haar oogappeltje niet meer laat zien in haar weekvlogs, krijgt ze wel enorm veel kritiek over zich heen, omdat volgers haar beschuldigen van het feit dat ze nooit thuis is. "Ik ben iedere dag met haar, maar ik film die stukken niet meer", aldus Monica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze in tranen door break-up: 'Geen weg terug'

De 24-jarige bespreekt in de video ook haar breuk met Lars Veldwijk. Hierover zegt ze: "Ik ben ontzettend blij met Zara-Lizzy, maar het is natuurlijk doodzonde dat die relatie zo vroeg in haar leven op de klippen is gelopen." Monica en Lars zijn dan ook voorstanders van co-ouderschap, al is dit voor het koppel niet zo makkelijk. De kans is namelijk groot dat Lars binnenkort naar het buitenland vertrekt voor zijn voetbalcarrière.

Monica: "Ik ga er eigenlijk wel vanuit dat hij naar het buitenland gaat verhuizen. Ik gun hem deze mogelijke stap in zijn carrière, maar het is natuurlijk niet de meest ideale situatie.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Monica Geuze toont eerste beelden eigen kledinglijn

De feestdagen waren voor Monica extra zwaar. "Het confronteerde me wel met het feit dat die veranderingen hebben plaatsgevonden (...) Het was wel lastig af en toe", legt ze uit. Eerder dacht ze nog samen kerst te vieren met haar ex. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!