Beeld © Netflix

Hell yes: Chilling Adventures of Sabrina is terug bij Netflix

24 januari 2020 18:00

Dit weekend wordt het bloedheet, want onze favoriete half-heks Sabrina Spellman is terug in acht duistere afleveringen die je dieper de hel in sleuren. Thank Satan!

In het derde deel van Chilling Adventures of Sabrina doet de jonge heks er alles aan om haar vriendje Nick (Gavin Leatherwood) uit de onderwereld te redden. Hoewel ze haar vader Lucifer versloeg, blijft de Dark Lord gevangen in de menselijke gevangenis van haar geliefde. Sabrina kan niet met zichzelf leven, wetende dat hij het ultieme offer heeft gebracht en lijdt brandend in de hel.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Officiële trailer Chilling Adventures of Sabrina online

Daarom maakt Sabrina, gespeeld door actrice Kieran Shipka, het haar missie om hem samen met haar sterfelijke vrienden te bevrijden van de eeuwige verdoemenis en hem terug in haar armen te brengen. Ondertussen wordt ze uitgedaagd door de knappe prins van de Hel: Caliban. En rolt een mysterieuze carnaval Greendale in, wat een bedreiging voor de Spellmans en het verbond met zich meebrengt...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Het wachten is voorbij: Riverdale gaat weer verder op Netflix

Het derde deel al helemaal uitgekeken? Een vierde seizoen - of deel zoals ze het zelf noemen - staat al op de planning! Wanneer het vervolg bij Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Chilling Adventures of Sabrina zie je nu bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!