Beeld © ANP

Wow! Dionne Slagter laat al haar tattoos weghalen

25 januari 2020 15:00

Dionne Slagter, op YouTube te vinden onder de naam OnneDi, bespreekt in haar nieuwste video het stigma dat nog altijd heerst rondom mensen met tatoeages. Volgens de 29-jarige zouden mensen haar veel liever zien zonder. Daarom neemt ze een drastisch besluit en verwijdert al haar tattoos.

"Ik voel me echt heel bloot. Dit klopt niet"

Volgens Dionne zijn er nog altijd ontzettend veel vooroordelen over mensen met tatoeages. De YouTube-ster krijgt hier dagelijks mee te maken, zo vertelt ze in haar video. Daarnaast krijgt ze regelmatig de vraag of ze niet bang is hoe ze er later uit komt te zien. Maar daar heeft ze een duidelijke mening over: "Ik ken dus heel veel voorbeelden van oudere mensen die tatoeages rocken. En ik word later ook zo'n oma, let maar op", aldus Dionne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Westbroek en Dionne Slagter in All Together Now

Toch is ze stiekem wel benieuwd naar hoe ze eruit zou zien zonder plakplaatjes op haar lijf. "Ik vind het zelf helemaal niets", begint Dionne voordat ze aan de slag gaat met foundation om alles weg te werken. "Dit is voor alle mensen die mijn tatoeages veroordelen.”

Het is niet de eerste keer dat ze zichzelf onder handen neemt. Drie jaar geleden transformeerde ze zichzelf ook al eens. "Ik vind mezelf zó raar zonder tatoeages (…) Ik voel me echt heel bloot. Dit klopt niet." Bekijk de video van Dionne hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Kaj van der Ree 'onwijs in shock' door beschuldigingen

De ex van Dionne, Kaj van der Ree, raakte vorige week in opspraak nadat jonge vrouwen op social media hadden gezegd op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van de presentator te hebben ontvangen. In RTL Boulevard deden een aantal slachtoffers van Kaj hun verhaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!