Beeld © Netflix

Waarom elke modeliefhebber 'Next in Fashion' moet kijken

07 februari 2020 16:01

Alexa Chung (36) en Tan France (36) brengen je 'Project Runway'-vibes met hun nieuwe liefdesbaby: 'Next in Fashion'. In de nieuwe Netflix-serie gaat het charismatische modeduo op zoek naar de ontwerper van de toekomst. Maak je klaar voor een heleboel iconische trends, stressvolle opdrachten, harde deadlines en een flinke dosis Britse humor. 

De crème de la crème van de modewereld komt in de nieuwe show samen om zichzelf te bewijzen. Niet zomaar designers, veel van hen hebben al met de grootsten der aarde gewerkt. A-list sterren als Beyoncé en Ariana Grande lopen rond in hun creaties. Er staat dan ook veel op het spel: maar liefst 225.000 dollar, plús de winnaar wordt verkocht bij het luxe online modehuis Net-A-Porter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doek valt al na een maand voor Netflix-serie Spinning Out

De Queer Eye-presentator en het model slash presentatrice presenteren het programma niet alleen, ook vormen ze samen de rechtvaardige jury die de talenten elke aflevering beoordeelt. Daarnaast krijgt het Britse duo steun van onder andere Instagram Fashion Director Eva Chen, maar ook Tommy Hilfiger en supermodel Adriana Lima geven hun mening.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-serie Gwyneth Paltrow onder vuur

Next in Fashion kijk je nu bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!