Beeld © The Late Late Show with James Corden

Justin Bieber showt dansmoves in nieuwe Carpool Karaoke

19 februari 2020 08:37

Nadat James Corden (41) vorige maand een foto van zichzelf en Justin Bieber (25) op zijn Instagram plaatste, moest er volgens veel Bieber-fans wel sprake zijn van een nieuwe editie van James Corden's befaamde 'Carpool Karaoke'. En ze hadden gelijk!

"Ik weet niet of ik me ooit zou oud heb gevoeld”

De nieuwste Carpool Karaoke met Justin deed al veel stof opwaaien, maar dat maakt de video er niet minder om. Zo gaan James en Justin helemaal los op het nummer I Don't Care, dat Justin samen schreef met Ed Sheeran. Al mist er volgens het gezicht van The Late Late Show wel een essentieel iets: een choreografie. Justin is daar niet zo zeker van. "Dit is niet wat de jeugd tegenwoordig wil", kraakt hij de moves van James af. "Dit is niet cool op TikTok."

Gelukkig is Justin bereid om hem een handje te helpen en samen bedenken ze een choreo voor Yummy. "Ik weet niet of ik me ooit zou oud heb gevoeld”, lacht de 41-jarige presenter naderhand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Corden vertelt zelf hoe het écht werkt in Carpool Karaoke

Justin bespreekt in de video ook even kort zijn huwelijk met Hailey. Zo geeft hij aan het liefst met haar op de bank Friends te kijken. En dan krijgt James een grandioos idee. Hij vindt namelijk dat Smelly Cat zeker verwerkt moet worden in de volgende tour van de Biebs. Iets waar zijn fans zich wel in kunnen vinden.

James en Justin zijn al jarenlang goed bevriend met elkaar en namen twee keer eerder een video voor Carpool Karaoke op. En met succes. De eerste clip uit 2015 behaalde maar liefst 149 miljoen views, waar het tweede filmpje het 'slechts' met 87 miljoen views moest doen. Ook namen ze nog een speciale Grammy's editie op in 2016.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber luistert naar fans en scheert snor af

Het razend populaire onderdeel van The Late Late Show ging vorige maand compleet viral nadat er een filmpje opdook waarop te zien was dat de auto werd voortgetrokken door een vrachtwagen. Het filmpje werd massaal gedeeld op social media en leverde talloze negatieve reacties op. Een producer reageerde eerder ook al op alle commotie. "We gebruiken zo’n aanhangwagen alleen bij stunts. Wanneer het echt onmogelijk is voor James om zelf te rijden dus. Dit omdat we de veiligheid absoluut willen garanderen."

Ook de presentator zelf reageerde in zijn programma op het voorval en drukte zijn fans op het hart (bijna) altijd zelf te rijden, tenzij het niet veilig is. "In het geval van Justin Bieber was het veiliger om zelf niet te rijden: ik verzonk steeds in zijn ogen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!