Beeld © Netflix

Deze koppels uit Love Is Blind zijn nog altijd samen

06 maart 2020 15:23

Zonder je partner gezien te hebben binnen vier weken met hem of haar trouwen? Deze stelletjes gingen de uitdaging aan in 'Love Is Blind'. In een speciale reünie-aflevering komen presentatoren Nick (46) en Vanessa Lachey (39) weer samen met de koppels van dit seizoen. Ze beleven de hoogte- en dieptepunten en vertellen of liefde écht blind is.

"Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest"

Nick en Vanessa vallen meteen met de deur in huis door te vragen wie er (helaas) nog altijd single is, en welke stelletjes nog samen zijn. Zoals te verwachten, zijn Cameron en Lauren nog altijd een setje sinds ze elkaar het jawoord gaven. "Ons leven is heel erg mooi", spreekt Lauren verliefd. "Elke dag is ons eigen experiment. We leren elkaar nog elke dag kennen, ook al zijn we nu al een jaar getrouwd. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als met Cameron. Hij maakt mij zo gelukkig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Wow! Opnames Love Is Blind vonden zolang geleden al plaats

Ook Amber en Barnett zijn nog altijd samen én getrouwd. "Het gaat heel goed", vertelt - een inmiddels blonde - Amber tijdens de show. "We hebben veel geleerd terwijl we aan het reizen waren en leuke dingen deden", wordt ze aangevuld door haar lief. "Het was te gek." De tortelduifjes hebben inmiddels ook samen een nieuw plekje gecreëerd, dichter bij de stad.

Jessica, die ook een connectie had met Barnett, is inmiddels ook verdergegaan met haar leven en heeft een paar drastische stappen ondernomen. Zo is ze naar Los Angeles verhuisd en weer aan het daten. Toch zit het Amber nog altijd erg hoog. "Jij bent zo nep", scheldt ze haar uit. "Recht in mijn gezicht doen alsof alles goed zat tussen ons, maar ondertussen... Ik vind jou echt heel oprecht en ik hoop dat je hiervan leert. Want de wereld heeft geen vrouwen nodig die achter elkaars rug om gaan. Jij was verloofd met een man die je aan het lijntje hield."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-hit Love Is Blind krijgt een reünie-aflevering

Er is nog meer nieuws, want ondanks dat Damian zijn Giannina voor het altaar liet staan, zijn ze nog altijd aan het daten. "We zijn heel erg samen. Elke dag ontwaken we samen en gaan we samen naar de sportschool. Ik wil dit niet verliezen", vertelt Gi terwijl de tranen in haar ogen springen. Achteraf snapt ze de keuze van Damian dan ook wel. "Het deed zoveel pijn, maar het gaat erom wat je ermee doet en ervan leert."

Damian vertelt tijdens de aflevering ook dat hij het niet had zien aankomen dat zijn verloofde door zou gaan met de bruiloft, omdat ze steeds in en uit de relatie stapte. "Toen ze ‘ja ik wil’ zei, had ik dat niet verwacht. Ik dacht dat ze 'nee' zou zeggen en dat ik degene was die zou zeggen: ‘Ik ook niet, we lopen samen weg’." Het spijt hem dan ook enorm: "Dat was de moeilijkste beslissing van mijn leven."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Alle seizoenen Costa nu te zien op Netflix

In Love Is Blind gaat een groep singles de uitdaging aan iemand te vinden waar ze de rest van hun leven mee willen delen, zonder die persoon ooit ontmoet te hebben. Zonder afleiding van de buitenwereld zoeken de singles naar een connectie en wanneer die er is wordt er een aanzoek gedaan. Pas dan zien ze wie ze eigenlijk ten huwelijk hebben gevraagd en komen ze erachter of liefde echt blind is...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vierde seizoen Netflix-hit Atypical is allerlaatste

Geen Netflix? Dan is de reünie ook via YouTube te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!