Beeld © Married At First Sight Second Chance

MAFS-Milly over breuk Joost: 'De scheiding was niet mijn idee'

23 juni 2020 08:10

Vrijgezellen met een hekel aan Tinder: dat waren Maxime, Milly en Marcel voordat ze zich aanmeldden voor 'Married At First Sight'. Helaas liep hun huwelijk in het programma op de klippen, maar in 'Married At First Sight Second Chance' krijgen ze nóg een kans. Zal de liefde nu wel opbloeien?

"Als er niet twee voor willen vechten is het eindresultaat dat je zonder elkaar verdergaat"

Onder begeleiding van een groep experts en presentator Carlo Boszhard, gaan de drie kandidaten daten met een aantal mannen en vrouwen die zich speciaal voor hen hebben aangemeld. Anders dus dan bij het originele format, waar de stelletjes elkaar pas te zien krijgen tijdens de bruiloft. In Married At First Sight Second Chance wordt dan ook niet getrouwd, maar vinden er wel de nodige dates plaats. Als alles goed verloopt gaan ze zelfs even 'proef wonen' en op citytrip.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Dit is de nieuwe vriendin van 'supertrotse' MAFS-Henk

Het regent mannen voor Milly. Maar liefst 53 begeerlijke singles hebben zich aangemeld om met haar op date te mogen. Eerder werd ze gekoppeld met Joost, met wie ze zelfs na het programma nog getrouwd bleef. Maar na zes maanden kwam er helaas tóch een einde aan hun sprookje. "De scheiding was niet mijn idee", vertelt Milly nu. "Als er niet twee voor willen vechten is het eindresultaat dat je zonder elkaar verder gaat."

Eerder was het stel al te gast in RTL Boulevard om te praten over hun liefdesavontuur:

Hoe gaat het nu met Milly en Joost uit MAFS?

04:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de échte reden van de MAFS-breuk van Thierry en Sanne

Ook Marcel, die drie jaar geleden in het huwelijksbootje stapte, is nog altijd op zoek naar de ware. Voor Marcel is deze second chance dan ook een geschenk uit de hemel. "Ik ben er gewoon klaar voor om een leuke partner tegen te komen", vertelt hij in de camera. Ruim 60 vrouwen zijn uitgenodigd om hem te leren kennen. Zal zijn droomvrouw erbij zitten?

Maxime is de derde kandidaat. Nooit eerder had ze een langdurige relatie en ze heeft geen idee hoe dat komt. Twee jaar geleden trouwde ze tijdens het experiment met Nick, maar dat was slechts van korte duur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít is de nieuwe vriendin van MAFS-Robin

Of Maxime, Milly en Marcel hun droompartner hebben gevonden? Dat moeten we afwachten… Married at First Sight Second Chance is elke maandagavond om 20.35 uur te zien op RTL 4 en te zien bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!