Beeld © Manuel Fernandez-Valdes

Wat je moet weten voordat je Élite seizoen 3 kijkt

13 maart 2020 10:15

Veel grote films als 'Mulan' en 'James Bond' zijn uitgesteld, maar daar is bij Netflix geen sprake van. De streamingdienst heeft vandaag gewoon het derde deel van 'Élite' online gezet. Kan het nieuwe seizoen de eerste twee overtreffen? Pas op: spoilers!

Voor wie diep in zijn geheugen moet graven voor wat er ook alweer gebeurde in het tweede seizoen van de Spaanse tienerserie, even een opfrisser: seizoen twee begint met een nieuwe vermissing, althans zo lijkt het. Carla (de ex van Polo) staat op het punt om hem te ontmaskeren als moordenaar, maar wanneer dit niet snel genoeg gaat, besluiten Samuel en Guzmán zelf de touwtjes in handen te nemen.

Nadat Guzmán via zijn goede vriend Ander erachter is gekomen wie zij zus vermoord heeft, besluit hij samen met Samuel het zo te spelen zodat het lijkt alsof Samuel vermoord is. Carla en Samuel zijn inmiddels namelijk meer dan vrienden en op deze manier hoopt hij dat Carla gaat praten. Over plottwist gesproken!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze true-crime docuserie van Netflix is meest bizarre tot nu toe

Wanneer Carla eindelijk besluit de waarheid te vertellen, doet Polo ondertussen een boekje open bij nieuwkomer Cayetana. Nadat de groep erachter komt dat ze niet is wie ze zegt te zijn en 'slechts' de dochter van de schoonmaakster is, wordt ze van de prestigieuze school getrapt. Dankzij haar web vol leugens schept ze een band met Polo, die zelf ook al de nodige leugentjes om bestwil heeft verspreid. Polo besluit haar te helpen door geld te geven zodat de familie schulden kan afbetalen. En als bedankje besluit Cayetana iets terug te doen dat alles verandert...

Als Polo aan haar opbiecht dat híj Marina heeft vermoord, gaat ze op zoek naar het moordwapen. Omdat de trofee nergens te bekennen is, wordt hij vrijgesproken. Aan het einde van seizoen twee keert Polo dan ook terug op Las Encinas. Maar daar is niet iedereen even blij mee.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Releasedatum laatste seizoen Vis a Vis eindelijk bekend

Er er is nóg meer drama. Zo delen stiefbroer en zus Lu en Valerio al jaren het bed met elkaar en zijn Guzmán en Nadia betrapt terwijl ze seks hadden in de kleedkamer op school. Juicy!

In het derde seizoen proberen alle scholieren zo goed mogelijk de laatste maanden van het schooljaar door te komen. Ondertussen moeten ze keuzes maken die hun toekomst voor altijd beïnvloeden terwijl iemand broedt op wraak. Bekijk de trailer hieronder:

Het derde seizoen van Élite is nu te zien bij Netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!