Beeld © William Rutten

William Rutten legt bekend Nederland kwetsbaar vast op beeld

23 maart 2020 08:53

William Rutten heeft een bijzonder project opgezet. Omdat de 50-jarige even niemand voor zijn lens heeft, fotografeert hij bekende gezinnen achter het glas. "Corona treft ons allen, het discrimineert niet", aldus de fotograaf.

"Zonder jullie zou het chaos zijn"

Op deze manier wil William, samen met een handje BN'ers, iedereen aansporen gewoon thuis te blijven. Het vijfde deel van zijn serie bestaat uit de familie Gerschtanowitz, die hij vastlegt met zijn viertjes op de vensterbank. "Business as usual is echt geen optie nu. Wij blijven ook binnen om de mensen te beschermen voor wie dit virus heel gevaarlijk kan zijn en voor alle helden in de zorg die nu al zoveel moeten geven om iedereen te helpen", laat het gezin weten bij de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

William Rutten over tijd waarin we leven: 'Alles voelt angstig'

Ook de dagen van Renate, Winston en hun twee kids zijn gevuld met schoolwerk, werken op nieuwe manieren en 'de dag zo gezellig mogelijk te maken in deze surrealistische situatie'. De jonge familie is dan ook dankbaar voor iedereen die zorgt dat Nederland kan blijven functioneren. "Zonder jullie zou het chaos zijn."

Eerder deze week legde William ook Simon Keizer en zijn gezin, Nick Schilder en familie en Kees Tol vast op beeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

William Rutten legt intiem moment André Hazes en zoontje vast

Het zit meer BN'ers helemaal niet lekker dat er zoveel mensen gewoon nog op straat rondlopen alsof er niets aan de hand is. Daarom plaatsen ze massaal oproepen om alsjeblieft binnen te blijven:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!