Beeld © Married At First Sight: Second Change

BzV is er niks bij: ongemakkelijke stiltes in MAFS Second Chance

06 juli 2020 21:30

Milly en Marcel hebben een aardige indruk gekregen van de singles en een selectie gemaakt om ze beter te leren kennen. Ook voor Maxime is het nu zo ver, maar ze is niet bepaald gerustgesteld... Wie o wie wordt hun second chance?

"Uiteindelijk is mijn dochtertje het belangrijkste in mijn leven"

Maar liefst zeven heren kwamen niet opdagen tijdens de speeddate van Maxime, waardoor ze maar een kleine groep heeft om uit te kiezen. "Ik ben wel een klein beetje teleurgesteld, want er zaten wel een paar mannen bij van wie ik dacht: dat gaat hem niet worden en daar kan ik ook echt niet op vallen." Toch probeert ze er zo open mogelijk in te staan en zich te laten verrassen door de singles.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Deze man laat Milly weer stralen in MAFS Second Chance

Vijf mannen hebben van haar een uitnodiging gekregen om te komen logeren, in de hoop diepgaande gesprekken te voeren met hen allen. De eerste is Remi, die staat te popelen om haar beter te leren kennen. "Ik was heel blij dat ik werd uitgenodigd voor deze dagen. Ik heb wel een warm gevoel", vertelt hij aan de camera. Ook Patrick, Leroy en Sander krijgen een kans. Alleen Sander moet het laten afweten omdat hij die middag zijn ribben gekneusd heeft. "Jammer, want ik had je graag beter willen leren kennen", vertelt Maxime hem via de telefoon.

Marcel zit in een andere schuitje, de vrouwen vechten juist om hem in het huis. Hij is dan ook toe aan wat ontspanning en besluit het bubbelbad uit te testen met twee van de singles. "Ik zit niet vaak met dames in bikini in de hot tub, dus het was geen straf", concludeert Marcel. Maar zit zijn droomvrouw er ook tussen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Robin bevestigt zwangerschap bij nieuwe vriendin

Ook Milly verwelkomt haar mannen voor de aankomende dagen. "Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat zijn", vertelt ze de heren. De 39-jarige Raymond gooit meteen alles in de strijd om haar te versieren. En dat doet ‘ie met alcohol. "Een beetje extra aandacht geven, dat is natuurlijk ook een puntje waar ik dan op inspring", legt hij buiten gehoorafstand van Milly uit. "Het is niet dat ik dat verzin, maar dat is spontaan." 

Coen, die voor 68% bij haar past, moet nog even aan de situatie wennen. "Ik voelde me niet helemaal op mijn gemak, omdat er natuurlijk meerdere mannen strijden om de aandacht van Milly. Wat natuurlijk ongewoon is", legt hij uit. Coen is al zeven jaar vrijgezel en is hiervoor getrouwd geweest. Met zijn ex heeft hij een kindje, die alles voor hem betekent. Coen: "Uiteindelijk is mijn dochtertje het belangrijkste in mijn leven. Als iemand dat niet wil, dan is dat geen probleem, maar dan kijk ik wel weer verder." Hoewel hij het gezellig vindt met Milly, is er nog geen klik. Gaat die er nog wel komen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de échte reden van de MAFS-breuk van Thierry en Sanne

Kanidate Milly was eerder in het programma al eens getrouwd met Joost. In deze video blikken ze terug op hun huwelijk. 

Married at First Sight Second Chance is elke maandag om 20.35 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!