Beeld © Temptation Island

Gong gaat voor het eerst af in Temptation Island en zorgt voor stress

26 maart 2020 07:35

De koppels van 'Temptation Island' komen steeds meer onder druk te staan en dat zorgt voor onzekerheid en twijfel. Als de gong dan óók nog eens afgaat is iedereen in alle staten…

"Ik ben gewoon bang wat er gaat komen"

De koppels hebben de afgelopen zeven dagen afzonderlijk van elkaar genoten en daarom is het nu tijd om de balans op te maken. Dat wordt gedaan met de gevreesde gong. De jongens kijken kalm toe. "We kunnen er toch niets aan veranderen, beter dat de gong nu af is gegaan", stelt Karim de rest gerust. Wat niemand weet is voor wie de gong is, alleen Arda heeft wel zo zijn vermoedens. Hij is dan ook helemaal in tranen en gaat uit van het ergste.

Ook de vrouwen krijgen een waarschuwing, met oog op het tweede kampuur. En die zijn er helemaal stil van. "Ik heb even geen emoties", weent Elke bij de andere meiden. "Ik was echt in paniek, omdat ik heel veel dingen in mijn hoofd had." En dan staat er ook nog eens een kampvuur op het menu…"

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation Island bevestigt meesmokkelen telefoon Melissa

Angela is van de meiden de eerste die haar beelden te zien krijgt, maar voor haar geldt de gong duidelijk niet. "Hij is hoe hij altijd is", vertelt ze na het zien van de footage. Haar vriend Christian denkt daar hetzelfde over. "Ik ben eigenlijk wel gerust dat ik deze beelden heb gekregen", vertelt hij. "Op dit moment ben ik echt niet bang."

Gianni krijgt geen leuke beelden, maar in een andere vorm van het woord. Zijn vriendin heeft het niet naar haar zin en wil alleen maar naar huis. "Ik denk dat zij er niet goed over nagedacht heeft", vertelt hij tijdens het kampvuur. "Ik denk dat ze alleen maar dacht: Gianni moet zich bewijzen en mij lukt het wel." Zijn Melissa staat minder stevig in haar schoenen. Als haar vriend begint over zijn ex, is ze dan ook verbaasd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe verleiders Temptation Island stuiten op weerstand

Elke is ook gerustgesteld en ziet weer de Arda die ze kent. Al is dat niet in alle beelden. "Ik maak me wel zorgen (…) ken je grenzen." Haar vriend is wél teleurgesteld. "Niet echt leuke beelden", vertelt hij na afloop aan presentator Rick. "Ik hoop dat ze haar grens goed kent. Ik heb het ook heel leuk in de villa, maar bewaar wel mijn afstand (…) ik had dit niet verwacht."

Al laatste krijgen Karim en Roshina hun beelden te zien. Terwijl Karim niet bang is, slaan bij zijn vriendin alle stoppen door als ze krijgt te horen hoe hij over haar denkt. "Ik vind het niet leuk dat hij dat met haar deelt, want dat was een afspraak." Als ze nog meer beelden te zien krijgt breekt ze. "Mijn vrouwelijke intuïtie zegt dat dit uit de hand kan lopen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Gaat Elke nu al de fout in tijdens Temptation Island?

Eenmaal terug in de villa sluit Roshina zich overstuur op in haar kamer. "Ik wil gewoon even alleen zijn", deelt ze de rest dan ook mee. "Ik ben gewoon bang wat er gaat komen."

Toch is Roshina niet de eerste die dit meemaakt. Zo werd ook Pommeline keihard bedrogen op het eiland:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!