Beeld © Instagram @nikkietutorials

NikkieTutorials showt voor het eerst haar domein

27 maart 2020 15:22

In een nieuwe video geeft Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, al haar geheimen bloot aan haar ruim 13 miljoen 'glow babies'. De 26-jarige geeft voor het eerst een kijkje achter de schermen en vertelt bang te zijn voor inbrekers.

"Dit is mijn veilige haven"

Haar hele huis zal de YouTube-ster niet snel laten zien, omdat ze bang is dat het inbrekers aantrekt. Wél deelt ze in haar meest recente video de ruimte waar ze meerdere uren per dag spendeert: haar filmstudio. Of zoals Nikkie het zelf noemt: Temple Tutorials.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager geteisterd door nachtmerries na coming-out

"Wat veel mensen niet weten is dat het zo’n enorme ruimte is", vertelt ze terwijl ze de kamer laat zien. Vriendlief Dylan filmt terwijl de YouTube-ster de ene na de andere la met make-up opentrekt, waaronder vier (!) lades vol nepwimpers. 

Aan alles is gedacht. Er is zelfs een heel systeem gemaakt voor Nikkie, zodat ze zelf alles in de hand heeft. "Ik doe alles zelf: voorbereiden, opnemen, editen", vertelt ze. "Dit is mijn veilige haven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NikkieTutorials geeft corona-update over moeder: 'Gaat beter'

Nikkie verwijst terwijl ze de inhoud van een kast laat zien ook nog grappend naar haar spraakmakende coming out-video. "Hier ben ik net uitgekomen", zegt ze lachend, waarop haar vriend Dylan zegt: "Te snel…"

De video, waarin Nikkie vertelde te zijn gechanteerd, maakte destijds veel los. Jessie Maya vond de actie walgelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NikkieTutorials walgt van uitspraak Trijntje Oosterhuis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!