Zó ver ging Nelleke om in Expeditie Robinson NL vs BE te blijven

30 maart 2020 13:11

Keer op keer wist ze te overleven en een aflevering verder te komen. Zelfs de Eilandraad hield Nelleke niet tegen in 'Expeditie Robinson NL vs BE'. Toch is haar Expeditie-avontuur nu écht voorbij. Met RTL Boulevard blikt ze terug.

"Ik zat daar en ik wist: het is klaar"

Voor de tweede keer in de expeditie kreeg Nelleke de meeste stemmen. Haar kampgenoten vonden haar nog altijd te slim en te gevaarlijk en besloten haar weg te sturen. "Ik ben heel blij met hoever ik ben gekomen", vertelt Nelleke als ze de beelden terugziet in Robinson Confessions NL vs BE.

"Ik heb echt álles geven en ik kon het denk ik niet anders doen dan dat ik heb gedaan. En dan zit je daar en voel je het aankomen. Het was eigenlijk de eerste Eilandraad dat ik een soort van rust had. Want ik zat daar en ik wist: het is klaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Leugens nemen de overhand in Expeditie Robinson NL vs BE

Al vanaf dag één had Nelleke iedereen door en speelde het spel rationeel mee. "Ik kwam echt om te winnen. Alles in mij was in survivalmodus (…) elke minuut van de dag is een spel. Je staat constant aan", legt ze uit. Zo deed ze bijvoorbeeld alsof ze ging slapen, maar ondertussen luisterde ze de rest af. "Zo ver ging dat. Van kinds af aan was dit mijn grootste droom. En die is nu voorbij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Niels: 'Farah deed mee om bekend te worden'

Benieuwd hoe de andere afvallers het hebben gehad? Hier vind je alle aflevering van Robinson Confessions NL vs BE.

Kijk elke donderdag een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE, exclusief bij Videoland. Afleveringen gemist? Ook deze zijn uiteraard terug te zien bij Videoland.

 

Robinson Confessions

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!