Beeld © Like Monica

Monica: 'Ik denk dat Lars hoop had dat het goed zou komen'

1 april 2020 11:32

Na een veelbewogen vuurdoop is nu ook de tweede aflevering van 'Like Monica' te zien bij Videoland. Vorige week vingen we al een glimp op van haar nieuwe vriend, en ook deze week komt de nieuwe liefde van Monica Geuze (25) weer voorbij.

"Het is een beetje alsof hij de beste vriendin van de middelbare school is"

Haar nieuwe vlam maakte vorige week een heleboel los. Zowel bij de Videoland-kijkers, als haar ex Lars Veldwijk. "Ik voel me opgelaten, want ik weet dat hij heel erg op zijn privacy is gesteld (…) dat vind ik ook wel een van de leuke dingen aan hem", spreekt Monica nu over Robbert. "Aan de andere kant vind ik: dan moet je maar met je buurmeisje gaan tongen."

Ze vertikt het dan ook om zichzelf thuis te verstoppen en het koppeltje gaat gewoon samen de hort op. "We hebben alle twee een heel ander leven. Het is een beetje alsof hij de beste vriendin van de middelbare school is", omschrijft de YouTube-ster hun band. "Sinds we elkaar steeds beter leren kennen is het altijd gezellig. Ik ben nooit zenuwachtig om hem te zien, ik vind het altijd leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Lars Veldwijk diep gekwetst door acties Monica Geuze

De prille relatie van Monica lijkt steeds serieuzer te worden, maar dat komt haar relatie met Lars niet ten goede. De twee hebben nog altijd ruzie, maar Moncia wil omwille van hun dochtertje graag goed met elkaar omgaan.

Haar huis is een constante reminder aan hun relatie, toch wil ze geen afstand doen. "Ik heb er heel veel mooie dingen meegemaakt, maar het heeft ook wel een nare vibe, want het is ook het huis waar Lars en ik gezeik hebben gehad en relatietherapie hebben gehad op de bank", vertelt Monica.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zara-Lizzy giebelt er op los in zoete video van Monica Geuze

Gelukkig lijkt het gedurende de aflevering steeds beter te gaan en Lars komt zelfs weer eventjes naar huis, zo zien we in de preview. "Het is een beetje ongemakkelijk om weer met elkaar in gesprek te zijn en elkaar te zien", aldus Monica. "Hij heeft ook gehoord dat ik weer aan het daten ben en hij vindt dat op zijn plaats weer lastig."

Iets wat ze wel begrijpt: "Ik denk dat hij ergens nog wel de hoop had dat het goed zou komen (…) als vader van Zara-Lizzy hou ik nog heel veel van hem, maar ik begrijp niet hoe je een jaar, of twee jaar lang, naar de andere kant van de wereld kan verhuizen als je gewoon twee kinderen hebt hier."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Vriend Monica Geuze maakt opwachting in Videoland-realityserie

De eerste twee afleveringen van Like Monica zijn nu te zien bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!