Beeld © Temptation Island

Melissa en Gianni geconfronteerd met meesmokkelen telefoon

01 april 2020 11:41

Bedrog kent veel vormen, maar één daarvan had niemand kunnen voorzien. Gianni en Melissa hebben voor het eerst in de geschiedenis van 'Temptation Island' een telefoon meegesmokkeld en dat heeft grote gevolgen...

"Er zit expres geen simkaart in zodat ik niemand kan bellen"

Als Melissa en Gianni worden betrapt op valspelen, moeten ze zich verantwoorden bij productie. "Er is een hele grote regel verbroken en ik vind het jammer dat ik dit jou moet zeggen", confronteert presentator Rick deelnemer Gianni. Hoewel ze beelden hebben waarop Melissa toegeeft een telefoon te hebben, blijft hij ontkennen. Zelfs als Rick zijn telefoon tevoorschijn haalt. "Ik vraag me af waarom je in godsnaam een telefoon zou meenemen in een programma waarin je je relatie wil testen?" vraagt hij teleurgesteld.

"Het is misschien niet zo heel slim, nee", geeft Gianni even later toch toe. "Ik heb deze gewoon mee zodat ik spelletjes kan spelen en muziek kan luisteren: that’s it. Er zit expres geen simkaart in zodat ik niemand kan bellen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Amber doet uit de doeken hoe het gaat met Arda

Hoewel Gianni redelijk rustig blijft, gaat Melissa meteen in de verdediging. “Ik heb helemaal geen telefoon. Waar moet ik die gelaten hebben dan? Ze hebben mijn hele koffer overhoop gehaald? Hoe weten jullie dit? Heeft Roshina mij verraden?”, schreeuwt ze terwijl ze wordt meegenomen.

Toch vertelt ze na een tijdje de waarheid. "Ik kan gewoon niet zonder Gianni”, doet ze een boekje open. Inmiddels zijn alle berichtjes verwijderd, maar volgens Melissa hadden ze ongeveer één keer per dag contact.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Foto's bewijzen dat dit Temptation-koppel nog altijd samen is

Omdat er van een echte relatietest geen sprake meer was, ziet productie geen andere uitweg dan ze weg te sturen. Toch zijn ze er niet treurig om. "Ik ben zo blij", springt Melissa haar Gianni in de armen. Het is niet de eerste keer dat een koppel het eiland moest verlaten. Vorig seizoen waren het Channah en Quentin, die in verwachting bleken te zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!