Beeld © Netflix

Love Is Blind-koppel geeft op hilarische wijze kijkje in leven

2 april 2020 16:47

Sinds fans voor het eerst kennismaakten met Lauren en Cameron in 'Love Is Blind' willen ze meer, meer, meer. De tortelduifjes hebben naar die wens geluisterd en delen daarom nu op hun YouTube-kanaal de ene na de andere video. Dat niet alles rozengeur en maneschijn is in hun relatie, bewijzen ze in hun nieuwe serie: 'Quarantine Diaries'.

"Voor ons zal het een test zijn om onze relatie nóg beter te maken"

"Ik denk eigenlijk dat deze quarantaine heel leuk gaat worden. We hebben veel eten, drinken en veel films die we nog moeten zien", vertelt Cam aan het begin van de video. Lauren is het daar helemaal mee eens: "Iedereen is zo bang om met elkaar binnen te zitten voor langere tijd, maar voor ons zal het een test zijn om onze relatie nóg beter te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Love Is Blind-Lauren en Cameron vertellen over hun kinderwens

De video begint vrij serieus, met Lauren die aan de kijkers uitlegt dat ze denkt alleen maar dichter naar elkaar toe te groeien. Ja, er zullen moeilijke tijden komen maar "we hebben de pods overleefd, dus kunnen we alles overleven. We zijn een sterk koppel." Maar dán betrapt ze haar lief terwijl hij bezig is met een geheim project...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Tweede seizoen Netflix-hit Love Is Blind lijkt in aantocht

Fans van het koppel vinden de video helemaal geweldig. "We hebben meer van dit soort video’s nodig in deze angstige tijden. Bedankt dat jullie ons laten lachen", zegt iemand. Een andere kijker laat weten dat het acteerwerk overtuigend was. "Sommige mensen dachten zelfs dat het echt was!"

Hoewel de inhoud van de video dus een geintje is, sluiten de twee ook weer met een serieuze noot af. "Getrouwde stellen maken wel eens ruzie, dat doen we allemaal. Maar het belangrijkste is dat je werkt aan je relatie." Herken jij jezelf hierin? Eveline en Arie geven tips zodat jij niet in een relatiecrisis belandt.

Met deze tips van Eveline overleeft jouw relatie de coronacrisis

01:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!