'Hermango' uit Expeditie vindt zichzelf naar mannetje

06 april 2020 12:59

In een nieuwe 'Robinson Confessions NL vs BE' is Herman te gast, die na bijna drie weken het eiland moest verlaten. Tot groot ongenoegen van Herman zelf, die het liefst alle dertig dagen had volgemaakt.

"Ik heb zelfs nog zitten denken om in de rijst te plassen"

Zijn exit bracht heel wat teweeg. "Ik wist dat ik vervelend was, die laatste dag", blikt Herman nu terug met presentatrice Fatima. "Ik dacht: ik zal ze pakken waar ik ze pakken kan." Maar dat hij zó erg was, daar schrok hij eigenlijk wel van. "Ik ben echt een heel naar mannetje als het erop aankomt. Ik kan me heel lang gedeisd houden, maar na een tijdje…"

Herman onthult dat het niet bij het meesmokkelen van een paar mango's bleef. "Je ziet op deze beelden niet dat ik ook nog de halve houtvoorraad erdoorheen heb gestookt. Ik heb zelfs nog zitten denken om in de rijst te plassen (…) Ik heb wat dat betreft me echt ingehouden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Irritaties bereiken hoogtepunt in Expeditie Robinson NL vs BE

Hij wordt nu zelfs ‘Hermango’ genoemd, een titel die hij met trots draagt. "Die koffer was afgeladen vol, wat ik daar heb meegesmokkeld vanuit de Filipijnen naar Nederland... Niet alleen mango’s, maar ook koraal en hout. Ik hem van alles mee naar huis genomen."

Toch ziet hij wel in dat Kevin een excuses verdient. "Ik heb me vreselijk gedragen. Ik heb hem relnicht genoemd, dat hoef ik niet terug te nemen want dat is ‘ie wel, maar op een leuke manier. Maar die pollepel heeft hij echt op het andere eiland al gehad en dat wist ik niet. Ik dacht echt dat ik hem gevonden had in de rotzooi", aldus Herman.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó ver ging Nelleke om in Expeditie Robinson NL vs BE te blijven

Benieuwd hoe de andere afvallers het hebben gehad? Hier vind je alle aflevering van Robinson Confessions NL vs BE.

Kijk elke donderdag een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE, exclusief bij Videoland. Afleveringen gemist? Ook deze zijn uiteraard terug te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!