Beeld © Netflix

Datingshow Too Hot To Handle wordt je nieuwe guilty pleasure

3 april 2020 19:27

Na het onvoorstelbare succes van 'Love Is Blind' waagt Netflix zich wederom aan een datingshow. Lag eerder nog de focus op blind vertrouwen, deze keer gaat om lust. Of beter: het gebrek eraan...

Vergeet Temptation Island, Ex on the Beach en Love Island; Too Hot To Handle gaat nóg een stapje verder. Zagen we in Love Is Blind nog hoe de koppels werden aangespoord na hun emotionele connectie óók een fysieke connectie aan te gaan, in de nieuwe datingshow van Netflix wordt dit juist afgeraden.

Net zoals in Love Is Blind gaat het om het vormen van een diepe, emotionele connectie alleen zit er een addertje onder het gras...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Volgen maar: hier vind je alle deelnemers van EOTB op Instagram

In het programma volgen we tien knappe vrijgezellen aan "de oever van het paradijs", zoals de streamingdienst het omschrijft. Er staat veel op het spel, 100.000 dollar om precies te zijn. Om het geld mee naar huis te nemen moeten ze zichzelf in de hand houden. Elke vorm van fysiek contact zorgt er namelijk voor dat het prijzengeld zakt. Dat betekent dus geen aanrakingen, kusjes of knuffels. 

Zijn de singles in staat om emotionele connecties te maken die niet gebaseerd zijn op uiterlijk en lust?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela van Temptation: 'Er zijn mensen vreemdgegaan'

Helaas zijn er nog geen beelden beschikbaar gesteld door Netflix, maar vanaf 17 april kunnen we gaan beginnen met genieten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!